Hoe werkt de BioStabil?

[5 maart 2004]

Hoe werkt de BioStabil?
Dat is de vraag die velen zich stellen, gelovigen zowel als sceptici.
De BioStabil werkt perfect als u hem gebruiken wilt als kleefmagneetje, om bijvoorbeeld papiertjes op te hangen aan een metalen kast. Ook als sleutelboshouder is hij te gebruiken, zoals we in een televisieprogramma konden zien. Er zijn misschien goedkopere exemplaren in de handel, maar dat terzijde.

Er zijn mensen die zeggen dat de BioStabil niet als geneeskrachtig middel tegen alle mogelijke kwalen kan werken. Men heeft daar een aantal redenen voor:

1. Er bestaan geen wondermiddelen.
2. Een magneetje is geen medicijn.
3. Een magneetje kan alleen metaal aantrekken.
4. Een mens is geen robot en dus niet van metaal.
5. Magneetvelden hebben geen invloed op de mens.
6. Magneetvelden van een magneet ter grootte van een euro hebben helemáál geen invloed op de mens.
7. Een los om de hals bungelend magneetje heeft absoluut geen werking op de mens.
8. Niemand heeft ooit de werking aangetoond.
9. Niemand heeft ooit de werking uitgelegd, wetenschappelijk of onwetenschappelijk.
10. Wat is een teveel aan negatieve spanning? Is dat te meten?
11. Wat is een teveel aan positieve spanning? Is dat te meten?
12. En over welk soort spanning hebben we het dan? Bandenspanning of misschien elektrische?
13. De BioStabil kan met geen mogelijkheid de hoeveelheid spanning meten, en weet dus ook niet wanneer hij moet draaien.
14. Gewichtjes aan een vrij draaipunt kiezen altijd een willekeurige kant. Hang er maar een muntstuk aan of een ronde steen, dan gebeurt hetzelfde.
15. Een permanente magneet, zoals die in de BioStabil, heeft een vast magneetveld om zich heen. In dat veld gebeurt helemaal niks. Er zit geen informatie in, er trilt niets, en het is ongestuurd.
U kunt evengoed een jaar lang in een aardappelveld gaan staan als een BioStabil dragen!

Iedereen kan namelijk zelf de werking van de magneet in de BioStabil testen op zijn invloed op elektrische spanning en stroom. Hier volgt de test:

Houd één kant van de BioStabil direct tegen een van de twee aders van de stroomdraad naar uw schemerlamp aan, en doe vervolgens de lamp aan.
Brandt de lamp? Draai dan de BioStabil om en probeer het nog eens.
Brandt de lamp nog steeds? Probeer dan de andere ader van de stroomkabel, en probeer beide kanten van de BioStabil.
Zo moet het een keer lukken om de stroomtoevoer naar de schemerlamp te blokkeren met de magneet, zodat de lamp niet meer brandt.
Als de magneet dat niet kan, dan heeft hij mogelijk ook te weinig kracht om het hele lichaam te reguleren.

Misschien dat 230 Volt te sterk is voor de BioStabil (let trouwens wel op dat u uitsluitend met onbeschadigde kabels experimenteert en dat u nooit direct aan de 230 Volt spanning komt!), probeer het dan ook eens met laagspanning.
Zonodig gaat u naar een stroomcircuit van microvolts, als het u zo lukt om elektrische spanning en stroom in draden te blokkeren met de BioStabil, dan moet u dat aan Bruno Santanera melden. Zodat hij dat kan gebruiken in zijn promotiecampagnes!
Ook als iemand positieve elektrische spanning kan omzetten in negatieve elektrische spanning met de BioStabil, dan willen wij dat graag hier publiceren.