Aegon Woningleed

Aegon-beheer
Service
Overlast
Voorbeeldig
Juridisch
Huurcommissie
Deurwaarder
Diversen


 

Er is heel veel mis!

Er is in Nederland erg veel mis bij grote ondernemingen zoals banken en verzekeraars. Dat is inmiddels wel duidelijk geworden door de zg. kredietcrisis. Maar wat een bedrijf als Aegon Woningen BV zich kan veroorloven tegenover huurders van haar woningen, is wellicht minder grootschalig maar wel even verwerpelijk. En op het persoonlijke vlak van de gedupeerde zelfs van traumatische aard.

Nog véél verontrustender is de wijze waarop Aegon gesteund wordt door justitie en huurcommissie. Allen staan ogenschijnlijk volkomen in dienst van dit verzekerings-bedrijf en nevenbedrijven. Velen zullen belangen hebben in de vorm van aandelen en/of commissariaten. Dat verklaart misschien hun houding, maar maakt die niet minder verwerpelijk.

Dat de incassobureau's van Aegon zelf hun vonnissen mogen opstellen, en alleen maar hoeven te laten ondertekenen door de rechtbank, is een verworvenheid van zeer twijfelachtig gehalte. Het opent de deur naar grootschalige misstanden.
En die misstanden zijn er. Het trieste van dit alles is, dat er niemand in geïnteresseerd is. Pas als het ons allemaal een keer gaat raken, zoals bijv. een kredietcrisis, dan worden er velen wakker. Hopelijk zal het dan niet te laat zijn.

Een aanklacht tegen:

Aegon Woningen, Den Haag
Amvest, Amsterdam
Dynamis ABC, Zwolle
Snelder-Zijlstra, Twente
Vesting Finance, Den Bosch
Kantonrechter G. van Eerden, Almelo
Deurwaarders Groothuis Ligtermoet, Hengelo
Huurcommissie, Twente

Disclaimer

Alle op deze webzijde vermelde feiten zijn aantoonbaar juist. Voor zover er al sprake mocht zijn van opmerkingen over een al dan niet met name genoemd persoon, dan betreffen die opmerkingen een persoonlijke mening van de schrijver.


Top


Start


Oplichters


Nonsens


Internet


Consument


Reclame


Crazy


Verkeer


Diversen


Forums


Wegwijzer


Positief


Uw Vragen


Over ons


Reageren