Actie tegen Maria Duval!

Actie tegen Maria Duval (klein)

Maria Duval is een van de langstlopende oplichtingszaken. Door de grootschalige omvang zijn er vele duizenden slachtoffers, waarschijnlijk zelfs honderden duizenden.
De gedupeerden zijn niet alleen financieel benadeeld, maar hebben ook vaak geestelijke schade opgelopen omdat zij - tevergeefs - verwachtten ook werkelijk persoonlijk geholpen te worden.

Help daarom allen mee om zoveel mogelijk tegen deze oplichterij te waarschuwen. Kopieer onderstaande afbeelding, en plaats hem op zoveel mogelijk plaatsen op internet.
Hebt u een eigen website, zet hem dan op uw website. U helpt er velen mee! Alvast bedankt.

U kunt ook op andere manieren helpen.
Door de afbeelding op uw eigen printer af te drukken en overal in uw omgeving te verspreiden en op te hangen.
Als u aan goede doelen geeft, dan kunt u één keer uw geld besteden aan het laten kopiëren van de afbeelding en het affiche huis aan huis bezorgen of laten bezorgen in uw omgeving.

En bent u zelf bezorger van huis-aan-huis bladen waarin de advertenties van Maria Duval staan, dan kunt u gelijktijdig met het blad ook een affiche met deze afbeelding bezorgen.

P.S. Het is af te raden om de afbeelding als “spam” of e-mailkettingbrief te verspreiden, daar kan Recht & Krom beslist niet achter staan!
U kunt wél de kleine afbeelding bijvoegen bij uw persoonlijke e-mail, dat zal (hopelijk) minder irritatie oproepen.

Actie tegen Maria Duval