Cinialb/Redox/HDC e.a. (4)

55 berichten Terug

Van:Maaike Bakker [4 december 2008]

Geachte heer / mevrouw,

Een cliente van mij vroeg mij om advies inzake het product Sveltyll. Ik had nog nooit van dit product gehoord, dus gegoogled op naam en wetenschappenlijk bewijs. Aldus kwam ik op uw site uit. Ik zag dat u bij de RCC een klacht heeft ingediend ivm misleiding. Ik vroeg mij af of u daar al een reactie op hebt gekregen. Tevens ben ik nieuwsgierig uit wie 'Recht & Krom' bestaat. Het moge duidelijk zijn dat ik dit product mijn cliŽnte afraad te gaan gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Maaike Bakker, dietist

Recht & Krom:De Reclame Code Commissie heeft op 7 augustus 2008 uitspraak gedaan, en uiteraard Sveltyll verboden. Zie de klachtenlijst en de uitspraken inzake deze en gelijksoortige nep-producten.

Van:Manon [16 september 2007]

Heb in mijn domme onschuld, zonder deze info verder na te trekken de pillen besteld. Wil het eigenlijk niet eens meer proberen en heb hier een gesloten verpakking, onder rembours Š 60 euro en 5 eurocent voor betaald, bedoeld om minder dan 5 kg af te vallen, die ik terug wil sturen. Ga dit proberen. Jullie lezen het wel.

Van:Rene van de Ven [15 september 2006]

Enkele maanden geleden heb ik uw site ook al eens bezocht, toen met vragen over "De Geluksbode" met hun auto-win-prijs. Dat heb ik overigens na het lezen van uw website (wat ik gelukkig ook onmiddellijk gedaan heb nadat ik hun telefoontje kreeg) meteen een halt toegeroepen. Dank daarvoor.
Nu heb ik weer iets nieuws te horen gekregen, waar ik overigens nog niets mee gedaan heb. Het zoveelste afslankproduct is op de markt gebracht zo lijkt het. Deze keer met de naam 'Herbaxoll'. Komt dit u bekend voor? Want ik kan er (nog) niets over vinden op uw website. U kunt informatie vinden op www.herbaxoll.ch en het is zoals altijd weer wonderbaarlijk wat er met de kilo's gebeurt. Als het nu slechts zo'n 15-20 euro zou kosten zou ik nog zeggen 'whatever', maar een pakket waarmee je, zo wordt gezegd, 6-10 kilo afvalt (hetgeen voor mij van toepassing zou zijn) kost al 74 euro zonder verzendkosten. En dat is toch wat teveel van het goede, om zonder enige referentie maar even uit te proberen.
Ik zou het zeer op prijs stellen als u mij op de hoogte zou brengen van uw en/of uw team's mening en/of bevindingen hieromtrent.
Met vriendelijke groet, Rene.

Recht & Krom:"Herbaxoll" lijkt te passen in het rijtje nonsensproducten: Cinialb, Redox, ATC-Slank en Removyl, en ook van dezelfde club afkomstig te zijn.

Van:Sylvia W. [24 augustus 2006]

Ten eerste mijn complimenten voor uw site! Graag wil ik mijn verhaal kwijt over HDC afslankpillen, omdat ik door deze pillen met ernstige hartklachten in een ambulance terecht ben gekomen!
Hoe kan ik zorgen dat mijn verhaal op uw site komt?
Met vriendelijke groeten, Sylvia.

Recht & Krom:U kunt uw verhaal per e-mail sturen, indien gewenst als Word- of andere bijlage.

ē Klik hier om Sylvia's verhaal te lezen.

Van:Nicole Geutjes [19 augustus 2006]

Ik heb ook de advertentie gelezen van dit "wondermiddel" en had al meteen het gevoel dat er iets niet klopte. Deze reacties bevestigen mijn gevoel. Voor mensen die toch iets bestellen: een eenmalige incasso kun je binnen 5 werkdagen laten storneren i.p.v. 30 dagen bij een normale machtiging. As er nog een bedrag afgeschreven moet worden kun je ook een selectieve incassoblokkade laten opvoeren (dan kan alleen dat rekeningnummer niet incasseren van je rekening). Je moet dat wel een rekeningnummer weten van degene die incasseert.

Van:Louisa Bijl [9 augustus 2006]

Beste Mensen, ik ben ook zo dom geweest om afslankpillen te bestellen die niet werkten. Ik dacht: geen man overboord, want niet goed is geld terug. Ik heb vervolgens binnen de termijn de pillen teruggestuurd met een briefje erbij. Geen reactie op gekregen, het bedrag is wel van mijn rekening afgeschreven. Ik heb nu via mijn bank het bedrag terug laten halen. De bedrag is eenvoudigweg terug te halen, door je bank te bellen en aan te geven dat je geen opdracht hebt gegeven tot automatische incasso, en binnen vijf werkdagen heb je dan het bedrag retour.
De termijn voor het terughalen van je geld is 30 dagen vanaf de datum dat het is afgeschreven op je rekening. Ik zou iedereen willen adviseren om dit te doen als men niet tevreden is over de producten. Body Slim, waar de pillen vandaan kwamen, is niet meer te vinden, telefoonnummers werken niet meer etc. Ik hoop dat anderen hier wat aan hebben.
Met vriendelijke groet, Louisa Bijl.

Van:Leo K. [28 juli 2006]

Hallo, ja de reclame was veelbelovend, dus ik ben ook overstag gegaan! Ben nu ruim 5 weken verder en heb het opgegeven. Weliswaar ben ik zo'n 90 euro lichter geworden maar gewicht ben ik niet kwijt geraakt. Ik heb de restanten vandaag teruggestuurd en er een keurig briefje bij gedaan met het verzoek om de betaalde centjes terug te storten. Ik zal het laten weten of men in Breda woord houdt wat betreft 'niet goed geld terug'.
Leo.

Van:Helen [19 juli 2006]

Hallo, ik zag dat er mensen waren die niet in het bezit waren van het retouradres van Cinialb.
Cinialb, PO Box 3563, 4800 DN Breda. Hier kunnen jullie die pillen terugsturen.
Gr. Helen.

Van:Frieda [15 juli 2006]

Nadat ik de reactie van jullie gelezen heb doe ik het toch maar niet. Dus ik blijf maar bij mijn dreame line club het is op de natuurlijke manier. Dat is veel beter.
Groetjes, Frieda.

Van:R. ten Heggeler [12 juli 2006]

Hoi! Ben ook zo dom geweest die rotzooi van ATC slank te kopen. Werkt inderdaad ABSOLUUT NIET (is ook wel te verwachten).
Ik had 'Cinialb' besteld, maar er werd ATC geleverd met de tekst erbij dat het product van naam was veranderd.
Bij het pakket zaten inderdaad alleen maar folders om meer andere rotzooi te kopen - en trouwens volgens mij ook die helderziende met die glimmende ogen - geen gebruiksaanwijzing.
Ik heb problemen met capsules slikken, dus heb ze soms losgemaakt. De zooi die er in zit smaakt naar ananas, dus dat klopt wel met het plaatje, het is zeer slecht oplosbaar in water, een klein deel zelfs zo goed als niet..

De inhoud volgens de ingredientenlijst:
Ananas Comosus 80 mg - Gelatine 75 mg - Thea Sinensis 60 mg - Chitosan - Carica Papaya 50 mg, product bevat 58% plantenextracten en poeders.

De site 'cinialb.ch' is geregistreerd bij DWH, Postbus 14086, NL-3508SC in Utrecht (Robin Stoutenbeek), dit is dus het internetbedrijf welke de domeinnaam verkocht heeft, dus niet de eigenaar. Geregistreerd op: 16-12-2005.
Heb ze een email gestuurd, maar ze willen 'uiteraard' geen e-mail van de registrant vrijgeven.

Cinialb in Duitsland en in Oostenrijk wordt verkocht onder een niet bestaand Oostenrijks adres, welke ook niet in de WKO ingeschreven staat (Wirtschafts Kammer ÷sterreich).
Er is echter nog een domeinnaam geregistreerd: cinialb.NL, deze is niet actief maar geregistreerd door:
NVA Online Advertising, Grieternij 1647, 8233 BB Lelystad.
Misschien is dat een bedrijf wat er niks mee te maken heeft, maar een naam als 'cinialb' verzin je niet zo maar.
Tja, verder heb ik nog geen informatie over deze zooi, ik ga mijn machtiging intrekken en terugboeken (proberen).

Trouwens: Politie Hengelo? Die zijn inderdaad gruwelijk laks met aangiften.
Groeten, R. ten Heggeler.

P.S. Aanvullende gegevens van ATC Slank:
Body Slim, Paardeweide 18 B, 4824 EH Breda
Handelsregister: 20080710 0000