Dr. Grant, Ver. van Multimiljonairs

7 berichten Dit is de eerste pagina Dit is de laatste pagina

Van: Joep Bus [21 februari 2011]

Goeden avond Webmaster,

Ook ik kreeg vandaag 21-02-2011 zo’n brief van Dr Grant waarin duidelijk werd gesteld dat ik 35000 euro had gewonnen. Ik kon ook het vakje aankruisen dat ik geen voorkeur gaf aan het nummerologiespel, kosten 40 euro. Ik ben ook van plan om hier zeker niet op te reageren, want mij lijkt het ook een oplichtingstruc.

Groeten Joep Bus.

Van: J. van Dijk [20 februari 2011]

Goedenavond Webmaster,

Ook ik kreeg zo'n brief van Dr. Grant, waarin duidelijk werd gesteld dat ik 35000 Euro gewonnen had. Ik hoefde alleen maar het formulier - Uitdrukkelijke Aanvaarding Van Uitbetaling - in te vullen en op te sturen naar Dr. Grant in Oostenrijk. Wel werd erop geattendeerd de retourbrief voldoende te frankeren. Een klein vermogentje aan postzegels erop, envelop met brief richting Oostenrijk. Bij de kleine lettertjes links onderaan het deelnameformulier, kon ik een vakje aanvinken waarin het mijn voorkeur was niet met het nummerologiespel mee te doen, kosten 40 Euro.
En heel vreemd, daaronder een vakje wat aangevinkt kon worden als men van de prijs wou afzien. Men zou bijvoorbeeld eens een prijs bij de staatsloterij gewonnen hebben, en dan zo'n formuliertje erbij krijgen! Of men de voorkeur geeft om van de prijs af te zien. En ook hier; Hoe komt men aan mijn adres, en waarom word ik nu geselecteerd om hier aan mee te doen? Dit soort brieven krijgt niet iedereen (Deur aan deur), want dan valt het op natuurlijk. Ook kiest men blijkbaar bepaalde personen op bepaalde adressen uit, zoals kwetsbare bejaarden en ouderen, wat ik op het forum al las. Echter jammer voor die simpele en notoire oplichter Dr.Grand(t), ik ben niet voor een gat te vangen. Vandaar dat ik ook eens ging Googelen. Ik belande op jullie forum, en kwam er achter dat verschillende personen die exclusieve prijs ook al gewonnen hadden.
Leest men de deelnemers-voorwaarden, dan staat er feitelijk in dat de firma totaal niet aansprakelijk gesteld kan worden over een aantal zaken, waaronder ook de gewonnen prijs, die zomaar gedeeltelijk of in zijn geheel aan een goed doel geschonken kon worden door de firma Dr. Grant. Misschien wilt u (Webmaster) zo goed zijn mijn reactie ook te plaatsen op het forum.

Groetjes van,
De heer J. van Dijk

Van: S.W. Ouwens [10 mei 2009]

Beste mensen,

Deze week belde mijn moeder mij op dat zij € 35.000,00 had gewonnen, zij was helemaal overstuur (haar leeftijd 91 jr). Dit is toch een kwalijke zaak, er waren nog meer ouderen die zo`n brief hadden ontvangen in dit bejaardentehuis. Met deze praktijken zou je doden kunnen veroorzaken! Ik heb ook gezocht naar mogelijkheden om dit te doen stoppen.

S.W. Ouwens.

Van: Marko [10 mei 2009]

Beste mensen, ik las het al eerder, maar wie heeft er nog meer een brief gehad van onze vriend Dr. Grant? Ik snap er niets van en heb het gevoel alsof dit pure oplichterij is. Er is geen website van bekend en in zijn geheel is het een heel apparte spelmethode. Bovendien, in de deelnemingsvoorwaarden wordt er steeds gesproken over Dr. Grant (met een Tee). Echter, later in dezelfde voorwaarden staat in regel 8 van boven gezien, ongeveer het negende woord van links gezien, Dr Grand (met een Dee). Op zich wel een pittig foutje voor zo'n deelnemingsformulier. Als je dan de zin leest heeft hij wettelijk de reden om de prijs dan toch aan zijn agenturen, firma's etc. te geven aangezien dit niet de desbetreffende Grant (met een Tee) is...
Graag hoor ik jullie reaktie.

Mvg, Marko.

Van: Mariette v.d. H., Nederland [8 mei 2009]

€ 35.000,00 GEWONNEN! Hoe komen ze ooit aan mijn adresgegevens? Ik had een persoonlijk nummer, en die is in de prijzen gevallen? En dan moet ik nog wel 35 euro naar Oostenrijk sturen, dacht het niet! Ik moet wel zeggen dat het er allemaal heel officieel uitziet, maar vind het wel een enge gedachte dat ze mijn adresgegevens hebben. Ik reageer er maar niet op, hoop dat ik er niks meer over hoor, mits ik die prijs echt gewonnen heb natuurlijk.

Van: N. Spuesens, Westdorpe (NL) [7 mei 2009]

Deze morgen kreeg ik met de post een brief waarin stond dat ik de gelukkige winnaar van 35,000€ euro zal worden. Wel moet eerst een bedrag van 35€ worden betaald om mee te doen of om het hele gebeuren te bevestigen. Daarna ook de kleine lettertjes op de deelnemers-voorwaarden gelezen, en het bedrag zou binnen 7 dagen binnen moeten zijn op een vaag adres (een adres dat volgens Google niet klopt in verhouding met de plaats) tevens staat er ook geen datum bij van wanneer de ‘brief’ verzonden is, hetgeen dat het voor hen wel makkelijk maakt te zeggen dat de reactie op hun brief te laat bij hun is binnengekomen. Ook zit ik met de vraag hoe komen deze mensen aan mijn gegevens? Wat kan ik hier tegen doen?

Met vriendelijke groet,
N. Spuesens

Van: Devaere G, Essen, België [22 april 2009]

Heb gelezen over Dr. Grant. Vandaag ook een brief ontvangen om 35€ te storten voor de vereniging van multimiljonairs. Ik denk dat er maar één iemand beter van wordt. Zo te lezen is die gast verhuisd naar Oostenrijk en vragen ze de brief met geld op te sturen naar PB 63 AT-6973 Höchst. Hoe geraken die aan je adres en wat kan men hiertegen beginnen?