Maria Duval (19)

281 berichten Terug Dit is de laatste pagina


Van: Gusta (21 november 2012)

Geen cent heb ik na diverse verzoeken teruggekregen. Ook deelde ze me twaalf jaar geleden mee dat ze nu met pensioen ging en nog één ding kon doen voor mij. Toen dat ook niet werkte en ik geld terug vroeg kreeg ik dus nooit meer antwoord. Ik ben stomverbaasd dat ze kennelijk nog steeds bezig is met haar praktijken… Vreselijk gewoon hoe kon ik zo stom zijn er honderden misschien wel duizend gulden in te stoppen.
Uitkijken dus mensen…

Groeten,
Gusta

Van: Berdien (20 november 2012)

Ik weet niet wat ik lees… Al twaalf jaar geleden, na honderden guldens betaald te hebben, berichtte ze me dat ze nu met pensioen ging en nog één ding voor me kon doen. Ze is dus nog steeds bezig!! Wat een oplichtster eerste klas. In een heel moeilijke periode wierp zij zich op als reddende engel, het heeft me zeker 1000 gulden destijds gekost en ik heb er niets maar dan ook niets aan gehad. STOP MET DEZE BEDRIEGSTER EN DE VELE ANDEREN.

Berdien

Van: Peter P. (18 augustus 2012)

Evenals zovelen (las ik via de verslagen op dit forum) ben ik eveneens er in geluisd door Maria Duval. Het heeft mij in drie maanden al € 250 gekost, welke in bedragen van 70, 40, 60, en 80 voldaan werd. Voor elk bedrag stond een lotto-prijs van tienduizenden euro's waarvoor ik de getallen van haar kreeg om op het lotto formulier in te vullen... Noppes dus! Ik reageer ook niet meer op de vandaag (18 aug. 2012) ontvangen adviezen waarbij ze als bijzonderheid de voorspelling haar nichtje van 13 jaar genaamd Sabine, welke zij als een ongekend medium talent opperde, voorspelde dat ik in september a.s. 150.000 bij een kansspel winnen zal. Dus moet ik direct de aanvraag van de winnende getallen etc. met € 60,-- aan haar sturen. Ik heb mijn les nu geleerd dankzij het lezen van verslagen alle gedupeerden alhier op dit forum.

Peter P.

Van: Melthem O. (21 januari 2012)

Heb ook opgestuurd naar Maria. Heb nog geen post ontvangen. Hoop dat het zo blijft.
Dank jullie voor deze site!

Van: Tiny (1 november 2011)

Ik zit met een grijns achter de computer. Heb namelijk ook reactie gegeven aan haar. Heb inmiddels bericht terug gekregen. Gisteren had ik een brief via de mail (26-10-2011). Binnen 57 dagen krijg ik van alles in mijn schoot geworpen. Mensen zullen jaloers zijn. Want alles wat ik aanraak verandert in goud (werk, liefde gezondheid en geluk). Zeer hoge bedragen innen etc. Nou iedereen denkt, die kan haar geluk niet op. Nou, ik ga niets overmaken,voor een vervolgbrief. Ik ga mijn 57 dagen uitzitten. Als het waar is, kom ik over 57 dagen weer terug op het forum en anders niet. Ga maar van het laatste uit. Als je niet in ellende zit, kun je hier om lachen. Maar als je genoeg ellende hebt en ieder strohalm aanpakt, is dit heel wrang. Ik snap alleen niet dat zij niet aangepakt kunnen worden. Er zijn genoeg forums en internetsites die over deze mediums schrijven, negatief dan.

Van: Danny Binda (21 juli 2011)

Beste mensen,

Jullie zijn niet dom of naïef, alleen een beetje goed gelovig en dat is helemaal niet slecht. Als jullie echt problemen hebben, mail mij, dan zal ik jullie uitleggen over karma. Geheel gratis.

mvg Danny Binda

Van: Edwin (20 juli 2011)

Hallo mensen,

Als je Maria Duval geen geld stuurt, dan doet ze ook geen (zwarte) magie voor je. Die prullen van haar waar ze steeds € 50 euro voor vraagt zijn in de winkel nog niet ééns € 5 euro waard. En ze plaatst haar vervelende advertenties met haar foto van 35 jaar geleden ook overal waar geld te verdienen valt. Verder zijn die tientallen beloftes die ze je doet enkel om klanten aan haar te binden. Verkooptrucjes dus.

Edwin

Van: Terry van L. (16 juni 2011)

Geacht forum,

Ik heb post van Marie Duval gekregen vanmorgen i.v.m. mijn verjaardag 23 juli. Ik heb deze wel open gemaakt en gelezen. Deze post is dezelfde die ik gekregen heb een jaar geleden. Ik heb jaren terug ook gereageerd op andere post van haar. Jullie website heeft mij een andere kijk op de zaak gegeven. Ik was ook een lange tijd goedgelovig en dacht dat er mooie dingen zouden gebeuren, maar helaas kwam er niets van uit.
Ik ben wel geld kwijt geraakt. Ik heb hier wel van geleerd, en ik hoop dat er ook veel mensen zijn die er mee te maken hebben gehad er ook van geleerd hebben door jullie website.

Van: Sam (2 juni 2011)

Let op! Maria Duval de Oplichter is weer aan de gang. Voortaan stuurt ze een e-mail. Ik kreeg vandaag een email van haar. Met haar mooie beloftes, die nooit uit zullen komen. Ik heb al een keer een email gekregen van Tara de helderziende en had het meteen ge-googled. Ik google altijd verdachte e-mails. En bij deze twee ja hoor allebei oplichters! Gelukkig trap ik daar niet in! Maar ik vraag aan iedereen om altijd eerst te google- en, voordat je verder gaat. Ik hoop dat ik hierbij heel veel mensen kan helpen! Vertel het ook door aan iedereen die je kent! Hoe meer mensen er bewust van zijn, hoe minder mensen worden opgelicht!

Groetjes,
Sam

Van: Quelshin Toonén (24 oktober 2010)

Ik wil het maar even doen weten : Er wordt wel geschreven over de brieven van MARIA DUVAL die door jullie gelezen worden, maar die wél gebruik hebben gemaakt van haar medium-gaven hebben ook weten dat die het recht hebben het betaalde terug te vragen wanneer blijkt dat het beloofde niet gerealiseerd is , en dit kun je meerdere malen doen.
Na 3 maal een aanbieding geaccepteert te hebben en deze allen niets van het beloofde in míjn wereld had gebracht kreeg ik ook geen aanbiedingen meer . Wel van alle 3 het volle bedrag terug gekregen. Je moet natuurlijk wel even een minuutje investeren een briefje te schrijven.
Op deze manier kun je dus wel testen of iets voor jezelf functioneert , en ja je moet het wel even kúnnen investeren maar het kan dus ook weer terug komen in je portemonnai.

Afkomstig van QUELSHIN TOONÉN

Van: Heidy B. (23 september 2010)

Vandaag kreeg ik weer eens een brief van MD met de mooiste beloftes. Uiteraard ga ik daar niet op in maar stuur wel de brief terug naar haar met de mededeling dat wanneer het geld op mijn rekening staat ik haar met liefde € 100,- wil betalen. Natuurlijk leg ik niet mijn hand enige tijd op haar brief, mijn vingerafdrukken zijn misschien ook weer bruikbaar voor iets wat ik nu nog niet weet! Oplichters zijn altijd, zeker met wat nieuws, slimmer dan de mensen die gevoelig zijn voor mooie verhalen.
Doet TROS Opgelicht ook niets aan deze praktijken?
Succes allemaal in de strijd tegen oplichters!

Recht & Krom: TROS Radar heeft in het verleden wel eens gewaarschuwd tegen de praktijken van Duval. Verder doet iedereen helaas nogal laconiek over deze langlopende vorm van oplichting.


Terug Dit is de laatste pagina