Fitanova (7)

100 berichten Terug

Van:T. Apperloo, Westervoort [9 november 2006]

Hallo een ieder die belazerd is door Fitanova. Ik ben al vanaf juni bezig om het bedrag van € 49,75 wat ongevraagd van mijn giro is afgeschreven, terug te laten betalen. Maar helaas! Reeds 5 maal is er een brief verzonden, maar zonder enige reactie. Ook heb ik er de diverse telefoontjes aan gewaagd. Als antwoord komt dan:"we zullen het nazien, en storten het bedrag spoedig terug ". Wat een prachtige beloften. Ik ben wel tot de ontdekking gekomen dat de z.g. directieleden een stelletje ladenlichters zijn. Zijn er mensen die met mij een actie willen starten om ons geld persoonlijk te geen halen in de vorm van Dhr. Pieter Storms?

Recht & Krom:TROS Radar en Opgelicht zijn er niet binnen gekomen, dus we geven de heer Storms ook weinig kans. In elk geval succes met de strijd.

Van:Josje [2 oktober 2006]

Hallo, ook ik heb met mijn stomme kop bij Fitanova van die tabletten gekocht en heb het ook opgezegd, maar wel via een ander telefoonnummer dan dat jullie hier vermelden en dat is: 040-2302484 en is gevestigd in Eindhoven en niet in Veldhoven. Daar zijn o.a. ook Lust 4 Love, Lively Spirit, StarBright, Hits to Remember en San Marco Jewellery gevestigd.
Deze informatie heb ik via Kamer van Koophandel, dus als je maar één van die namen een bericht thuis krijgt zoals een aanbieding, niet doen! Bij mij is er verder nog niets afgehaald van mijn rekening, behalve die ene keer verzendkosten, dus als het goed is kun je via dat telefoonnummer opzeggen. Hopelijk heb ik meer mensen geholpen zo. Vriendelijke groeten.

Recht & Krom:Kennelijk heb je niet eerst verder gekeken, anders had je gezien dat alle informatie hier al jaren voorhanden is.

Van:J. Niekerk [25 september 2006]

Op 22 november 2005 heb ik aan Fitanova [lees: Clementine Anna Maria de Bont] geschreven dat zij élke dag een enveloppe ontvangt en deze wordt verzonden onder haar antwoordnummer. De portkosten zijn derhalve voor haar. Ik houd op, nadien een schriftelijke bevestiging is ontvangen dat mijn databestand te Veldhoven daadwerkelijk gewist is.
Op 28 november jl. ontvang ik van hen de schriftelijke bevestiging. Nimmer meer mail ontvangen. Tot afgelopen vrijdag - per dato 22 sept. - wéér een 'prachtige aanbieding'... nu van Anne!

Wenskaarten voor elke Gelegenheid, zomaar... van Anne Sprangers.
Antwoordnummer 10010, 5500 VB Veldhoven.

Als je reageert, heb je de verplichting om elke maand 6 wenskaarten ad € 10,99 + € 1,50 verzendkosten af te nemen. Een totaal van € 12,49 x 12 maanden = € 149,88 [extra vermelding: dat is 330,29 gulden] per jaar waarvoor je tekent !
Dus ben ik vandaag weer met dezelfde aanpak begonnen ! Elke dag stuur ik de enveloppe onder haar antwoordnummer. De enveloppe natuurlijk gevuld met steeds weer hetzelfde verhaal: mijn schrijven dat mijn zendingen pas ophouden, nadien mijn gegevens [weer] uit haar/hun databestand gewist zijn. Ik roep op om allemaal hetzelfde te doen. Wanneer zij moet betalen is haar pret snel over.

Van:Wil Hendrickx [20 juni 2006]

TopForm
Hier met wil hendrickx ik heb pillen van jullie gekregen maarik stop er mee en dat is topform dus je hoet ze niet meer te sturen want ik moet geopereerd worden dus bij deze wil ik er mee stoppen vriendelijke groeten w hendrickx

Hier nog eens met wil hendrickx ik hoop dat het hier mee goed door gekomen is en dat er geld van mijn rekening afgehaald word want dan word het wel terugestord want mijn man zit bij de politie hier in dongen want ik zie de berichtjes hier op de pc dat niet zo leuk is dus geen topform meer sturen oke

Van:Mariska [20 juni 2006]

Hallo, ook ik ben de dupe van Fitanova. Heb nooit iets aangevraagd maar er is wel geld van mijn rekening afgeschreven, dat was in december 2005. Ik heb een pakje gekregen van ze en ongeopend teruggestuurd. Het is nu eind juni en nog heb ik mijn geld niet terug van ze. Als je ze belt zijn ze in gesprek, wachtrij of er wordt helemaal niet opgenomen. De terugstortingsdatum is 23 februari 2006 bij hun, maar dat staat niet op mijn rekening. Ik moest maar per post een afschrift sturen met mijn rekening en dat er afgeschreven is en niks is bijgekomen. Dus dat is nog wachten. Je wordt aan het lijntje gehouden. En ik schrik van alle reacties hier. Ik kan dus waarschijnlijk fluiten naar mijn geld. En juist omdat wij zo krap zitten en ik zo stom was om het niet terug te boeken omdat ik dacht dat het iets anders was, was ik te laat. Is er nog iets mogelijk denken jullie?
Zelf incasseren van hun bankrekeningnummer?
Mariska.

Recht & Krom:Als jullie stichting een incasso-overeenkomst heeft met de Postbank, dan zou ik dat zeker proberen. Alleen kunnen zij het afgeschreven bedrag ook laten terugdraaien. Schrijf in elk geval een brief waarin je ze maant om het bedrag op je rekening terug te storten. Dreigen met gerechtelijke stappen wil ook wel eens helpen.

Van:Annewil [14 juni 2006]

Ja hoor! Ik heb de proefzending visoliecapsules teruggestuurd, en inmiddels binnen 14 dagen is er alweer 49,95 van mijn rekening afgeschreven. Telefonisch geen kontakt mogelijk! Wat zonde dat ik deze site niet eerder heb gelezen!

Van:Marieke de Korte [12 juni 2006]

Ik heb nu mijn geld terug laten boeken en het hele zaakje laten blokkeren door de bank. Dus ze kunnen niks meer van mijn rekening afschrijven. Haha! Ik zal ze krijgen!

Van:Robin [9 juni 2006]

Kan iemand mij vertellen hoe ik deze oplichters via mail kan bereiken? En is dat voldoende om te zorgen dat alles stopt?
Wie kan me helpen, ook ik ben erin gestonken. Trouwens alle incasso-opdrachten zijn inmiddels stopgezet.

Recht & Krom:Het e-mailadres is maar twee muiskliks verwijderd, evenals de meeste andere informatie.

Van:Robin [9 juni 2006]

Ook ik ben zwaar door Fitanova beetgenomen. Ik overweeg dus ook gerechtelijke stappen. Als ik mijn geld niet terug krijg en mijn abonnement dat ik zogenaamd heb niet af kan kappen. Omdat ze mij per telefoon gevraagd hebben of ik hun product voor 2 maanden wou proberen voor slechts 4,95. Als het niet zou werken kon ik even een telefoontje plegen dat ik het niet meer wou. Wat schetst mijn verbazing, vandaag 8-6-06 word er 49,95 afgeschreven. Ik heb de incasso teruggedraaid en geblokkeerd. Oplichters zijn het.

Van:Marieke [8 juni 2006]

Ook ik ben erin getrapt. Ik heb ook post gekregen terwijl ik het niet eens besteld heb! Goed dat ik dit lees... wat een klojo's zijn dit zeg!