Garant-o-Matic (2)

26 berichten Terug Dit is de laatste pagina


Van: Maria Jansen [15 oktober 2010]

Geacht Forum,

Heb zojuist kennisgenomen van jullie arrogante klachten. Ga zelf maar eens een led-lampje in elkaar zetten. Betaal je rekeningen zelf! En als je geen brieven van garant-o-matic wilt ontvangen, dan plak je gewoon een sticker op je huisdeur of je stuurt de brieven terug. Wat voor moeite is het om even naar de brievenbus te lopen. Deze dure mailing is verspilt door jullie geklaag. Wij vonden het vroeger leuk om mee te doen met het maken van onze eigen radio etc. etc. Of een koffiezetter, die op het alarm van de wekker reageert en de koffie voor je zet. Leuk toch? Typisch klachten van een weinig creatieve consumentengroep. De nieuwe led-lampjes van garant-o-matic, met name de zaklamp, is zeer hanteerbaar en geeft uitermate goed licht in het donker. Kan ik aanbevelen. Bovendien kun je garant-o-matic tegemoet komen door een brief te sturen. Je kunt je kinderen trainen om een brief te schrijven en met hun kinderpostzegel actie heb je kans dat de postbode hun brief met postzegel ook nog bezorgd. Ik zou niet al te hart oordelen over de acties van garant-o-matic.

Groeten van
Maria

Van: Nelly B. [30 september 2010]

Steeds agressiever word ik per post vrijwel wekelijks benaderd. De hoge hoofdprijs zal wel niemand winnen. De aangeboden artikelen heeft niemand nodig en zijn m.i. hoog geprijsd. Wanneer loopt zoiets nou stuk? Je moet toch wel erg goedgelovig zijn, wanneer je op dergelijke aanbiedingen reageert!

Van: Theo & Nel [30 mei 2009]

Geachte lezer(es) dezes,

Het moet mij ook van het hart, dat ook wij thuis worden overspoeld met ongevraagde reclame, en prijzen, die wij zouden winnen. Als wij ook op deze firma zouden reageren, dan hadden we al multimilionair geweest. Ondanks een brief die wij hebben gestuurd blijft de brievenbus nog steeds een bedreigend object voor deze firma, die maar van geen ophouden weten. Ook wij hadden een kleinigheid besteld, m.n. een vogelvoederhuisje om op te hangen, met een voorraadcontainer zodat die arme vogeltjes geen honger zouden hebben. En sindsdien blijft er gedurende de gehele week, en dat al maanden achter elkaar enkele enveloppen per week reclame, en U bent geselecteerd, U bent genomineerd, U heeft de laatste fase bereikt, en U bent de genomineerde winnaar. Telkens weer alleen het papier waar dat op staat is ander ingedeeld, of hebben een andere reclame, en bovendien zonder bestelling kunt U deze enveloppe niet gebruiken. Afijn om een lang verhaal kort te maken, bedriegers, oplichters, fantasten en gauwdieven. Dat is mijn enige antwoord hierop. Laat dit voor een ieder een lering zijn. Alles wat je in de bus krijgt van dit soort viespeuken direct aanklagen bij de rechter, om te proberen hun prakteiken te beeindigen.

Van: Thea van den Berg [27 maart 2009]

Precies hetzelfde verhaal als van Thomas van Reuzel (11 dec. 2008), ook ik ben er ingetrapt en maakte € 19,99 over en wat ontving ik? Een prul van een CD Player. Direct retour gestuurd, nu maar hopen dat het bedrag terug komt. Min de verzend kosten van 4,99 euro, via DHL. Nooit doen, nooit op ingaan dat u mogelijk iets kunt winnen.

Thea van den Berg.

Van: Daan Visscher [27 maart 2009]

Ga gewoon in de tegenaanval, stop alle papieren terug in de envelop, leeg de asbak of andere rotzooi er bij in en stuur de hele boel terug. Je hebt toch ook niet om deze (geweldige aanbieding) gevraagd? Succes! Daan Visscher, Kimswerd.

Van: Aad Langendorff [24 maart 2009]

Vandaag (24-03-09) een envelop van Garant-O-Matic ontvangen met onwaarschijnlijke aanbiedingen. Beste mensen, bij alles wat je "gratis" of voor een klein bedrag krijgt moet je alert zijn. Want je krijgt van dat soort lui namelijk nooit iets "gratis". Wees wijs en stuur de envelop ongeopend terug. Zet een streep door je adres, retour afzender eronder en klaar is kees. Ga voor de gevraagde € 19,99 lekker een biertje pakken,daar heb je veel meer plezier van.

Van: Werner [19 maart 2009]

Goedendag mijne heren,

Heb hier vandaag een mooie brief van de firma Garant-o-Matic uit Nederland in mijn brievenbus gevonden, verstuurd via een postbusadres in Zoersel Belgie met de melding dat ik één waardevol electronisch produkt gratis krijg mits betaling van 19,99 euro verzendingskosten. Gelukkig ben ik op internet gaan opzoeken welke firma dit was en ben terecht gekomen op jullie forum waardoor ik te weten gekomen ben welke malafide firma dit is. Maar hoe ze aan mijn adres gekomen zijn is mij een vraagteken.

Grt Werner

Van: Niels Schneider [3 maart 2009]

Beste Recht & Krom,

Ik heb een hele slimme tip tegen zinloze en ongewenste post!
Als je zo'n envelop ontvangt, gewoon op de voorkant neerzetten: Persoon overleden en je ziet nooit meer iets in je brievenbus verschijnen!

Mvg, Niels Schneider

Recht & Krom: Is dat niet ook een vorm van bedrog?

Van: Thomas van Reuzel [11 december 2008]

In oktober 2008 kreeg ik reclame van Garant-o-Matic, ik had een prijs gewonnen. Ik hoefde alleen maar het formulier in te vullen en kreeg het dan thuisgestuurd. Wat de prijs was bleef een verassing, kon een LCD TV zijn maar ook o.a. een draagbare cd speler. Ik het formulier teruggestuurd en jawel ik kreeg een draagbare cd speler met een acceptgiro van € 21,49. Het apparaat zag er zo prullerig uit, ik heb het meteen teruggestuurd. Er gaan intussen ca 6 weken overeen, toen ik een aanmaning kreeg of ik dit met spoed wilde betalen. Met aanmaankosten van € 4,95. Ik heb meteen gebeld hoe dit zat. Er werd gezegd dat ze niets retour hebben ontvangen, na veel doorvragen bleek dat ze wel pakjes hadden ontvangen maar wisten niet van wie. Na lang zoeken heb ik gelukkig nog het reçu gevonden van de terugzending en heb dit opgestuurd. Met een brief erbij of ze hun administratie eerst goed wilden nakijken voordat ze zoiets belachelijk uithalen. Zo zie je maar hoe je bedonderd wordt, dus uitkijken!

Van: Wil van den Berg, Haarlem [20 februari 2008]

Wat mij ook zeer verbaast is de 'Thuiswinkel Waarborg', die Garant-o-Matic op zijn homepage heeft staan. Wat stelt zo'n keurmerk voor, als zelfs dit soort agressieve bedrijven het zomaar kunnen krijgen? Waarschijnlijk voldoen ze keurig aan alle normen en kun je ze niks maken, maar waar het natuurlijk in feite om gaat is of een bedrijf haar klanten respecteert en NIET belazert. De Thuiswinkel Waarborg is hiermee voor mij in één keer waardeloos (want onbetrouwbaar) geworden. De Thuiswinkel Organisatie is een overbodige organisatie die met haar activiteiten malafide bedrijven als Garant-o-Matic de schijn van netheid verschaft. Bah!

Van: Elly Blom [30 december 2007]

ik heb ook klachten daar over je moet wat bestellen en dan kryg je geld bedrag dat niet mooi is of tv maar ze sturen je wel 2 telefoons maar die is gratis moet je wel even 9.99 euro over maken ze maak de mensen bly met een dode mus in plaat wat anders en het is alle maal brut dingen een mix die niet klopt met 2 standdaard aan dus wat moetje slagroom en pudding klopen met 1kneedhaak je armen worden er moe van dat was myn klacht hier over garant-o-matic


Terug Dit is de laatste pagina