Life Improvement Research Institute (3)

32 berichten Terug Dit is de laatste pagina

Van:Annemieke Six, Salzburg [21 januari 2008]

Hallo, ik ben toevallig op jullie homepage gekomen. Ik kreeg vandaag namelijk een brief uit Hellevoetssluis, die me het "grote geluk" verspreekt, en daarom heb ik een beetje gerechercheerd.
Afzender van deze brieven zijn: Berthold von Graatz / Institut und Forschungsanstalt und Gertrud Geissler / Europäisches Zentrum für Glücksforschung, natuurlijk zonder adres, alleen maar een PO Box 259 in 3220 AG Hellevoetssluis.
Nu ben ik zo iemand, die vindt dat ik voor m'n geluk wel helemaal zelf verantwoordelijk ben, en beantwoord die brief natuurlijk niet.
Wat me interesseert: Nadat deze brieven zelfs naar Oostenrijk komen, weten jullie misschien of er al andere reakties uit Oostenrijk zijn? Ik heb namelijk zin om tegen deze onzin te protesteren! Helpt het als ik die hele troep naar het aangegeven adres terugstuur?
P.S. Ik heb gezien dat er ook veel reakties uit Denemarken zijn.

Recht & Krom:Oostenrijkse reacties zijn er nog niet binnengekomen. De Nederlandse brieven komen uit Engeland en de Oostenrijkse dus uit Nederland. Zo hebben ze kennelijk in elk land een ander adres om de opsporing te bemoeilijken en verwarring te zaaien. Protesten tegen deze oplichters hebben nog niet geholpen, niet op reageren is de beste strategie.

Van:R. Loete [20 oktober 2007]

Hallo iedereen, ik heb net zoals vele anderen eveneens een brief ontvangen van Baron von Graatz. Ik reageer er echter niet op en laat het voor wat het waard is. Ik geloof die troep toch niet! En het kost hun alleen maar verzendkosten. Ik heb trouwens wel ontdekt dat Maria Duval toch ergens achter dit héle zaakje zit. Het énige wat zij kan, zijn loze beloftes zenden en geld aftroggelen! Dus gooi die troep maar gewoon in de vuilnisbak! Ik kan trouwens zeggen dat je een paragnost enkel "toevallig" ontmoet in je leven en nooit reclame maakt! In ieder geval laat ik mij niet beetnemen.
Groetjes van R. Loete.


Terug Dit is de laatste pagina