Loterias y Apuestas del Estado (3)

35 berichten Terug Dit is de laatste pagina

Van: Frank O. [15 april 2011]

En ook in 2011 is deze bende nog bezig. Vandaag 15-04-2011 kreeg ik ‘m.

Frank

Van: Baeten Hendrik [2 februari 2009]

Eventjes vertellen dat dit verhaal nog altijd geen einde kent. Op 02/02/2009 ontving ik ook zo’n briefje, wat je even doet zweven “950.810 euro”, maar je beseft snel dat dit gewoonweg niet kan. Heb er dan maar eventjes tijd voor gemaakt om te gaan surfen en te kijken of dit mij wat wijzer zou maken. Bedankt voor het forum. Hoop dat niemand hier ooit intrapt.

Groetjes,
Rik

Van: Mayke Block [26 november 2008]

Hallo Kees,

Gisteren was ik ook bij de gelukkigen die houdt u vast, 985.950,33 euro zouden hebben gewonnen. Zou inderdaad leuk kunnen geweest zijn als men inderdaad ook ergens een lot gekocht had. Kan men nu onmogelijk zulke oplichtersbendes op het spoor komen? Ben ervan overtuigd dat er toch altijd een enkeling is die zich laat vangen door zulke boodschappen. Alleszins, mister Pablo Garcia, bedankt dat we nog ééns goed kunnen gelachen hebben.

Mayke Block

Van: Regina [20 november 2008]

Well, apparently this group is still active, because today we received an identical letter telling us that we won € 785,510.00 (the value has gone up!) in this Spanish Lottery (although we never, ever participated in any such lottery). The procedure hasn't changed at all, it's still exactly as the former entries (dated year 2006!) describe it in detail. We will not respond by sending in the attached questionnaire asking for all kind of personal data including bank account numbers, etc.!

Regina

Van: Manon Bloemendal [26 mei 2008]

Goedemorgen,
Ik heb vrijdag al een mail gestuurd, maar zie de reactie nog niet staan op het forum. Ook wij kregen een brief (alleen aan mij gericht) dat ik een megabedrag € 615.810,00 had gewonnen met de loterij in Spanje. We geloofden het meteen al niet natuurlijk en nadat we de naam van de loterij in google hadden gezet, kwam ik meteen op dit forum terecht. Ik las ook in een reactie dat men de namen uit het telefoonboek haalt. In ons geval klopt dat niet, mijn man en ik staan met beider voornamen en onze achternaam in het telefoonboek en de brief was alleen aan mij gericht.
Is het nog raadzaam om dit bij consumentenprogramma's wederom onder de aandacht te brengen? Er zijn natuurlijk altijd mensen die hier helaas wel intrappen.
Mvg., Manon Bloemendal

Recht & Krom: Hoe meer aandacht hoe beter. Nog beter zou zijn als de oplichters een keer zouden worden aangepakt.


Terug Dit is de laatste pagina