Lust4Love (3)

43 berichten Terug Dit is de laatste pagina

Van:Hans van Kralingen [30 december 2005]

Hallo beste allemaal bedonderde Lust4Love slachtoffers.
Ook ik kreeg een brief die ik binnen 6 dagen moest terugsturen omdat ik  15.000 had gewonnen, ook het persbericht zat er al bij met allemaal onzinverhalen plus foto's van andere zogenaamde prijswinnaars in Lemmer en Hoensbroek.
Allemaal belazerij en oplichting, ik ga klachten indienen bij Radar en Kassa en bij de Kamer van Koophandel Eindhoven.
Hou jullie via deze site op de hoogte.

Van:Michiel [28 december 2005]

Ja ik zal ook ooit wel zo'n brief gekregen hebben waarin ik 15.000 euro gewonnen heb. Sterker, ik kreeg nog een herinnering ook. Echter op 9 december werd er 49,95 van mijn rekening afgeschreven, wat ik gisteren pas zag vanwege een pakketje wat ik kreeg. Een nog beter seksleven, ik zou niet weten hoe dat zou kunnen. Ik probeer de organisatie te bereiken, echter hun telefoonnummer is constant in gesprek. Ik heb het geld terug laten boeken naar mijn eigen rekening en een blokkade aangevraagd voor automatische incasso. Daar ben ik hopelijk dan weer even vanaf. Echter waarom zij zomaar geld af kunnen schrijven zonder mijn toestemming is wel heel erg. Ik geef nooit iemand toestemming voor automatische incasso.
Ik doe mee met elke aktie tegen deze klub, ik stuur ze vandaag nog aangetekend een brief waarin ik wil dat zij alle akties naar mij stoppen.

Recht & Krom:Je wilt per se  5,75 kwijtraken aan een aangetekende brief? En je denkt dat ze daar van zullen schrikken? Om geld te kunnen afschrijven moet toch eerst iemand je bankrekeningnummer, naam en adres hebben doorgegeven.

Van:Roy S. [24 december 2005]

Hallo mensen, ik heb ook een brief gehad van Lust4Love. En natuurlijk 15.000 euro gewonnen.
Ik dacht laat ik het eens voor de gein opsturen (zonder mijn rekeningnummer natuurlijk) en ik kreeg een paar dagen later een brief terug waarom ik niet had gereageerd. Toen kon ik ook kiezen tussen 20, 21 en 22 dec. geloof ik. Toen stuurde ik het weer terug. En weer een paar dagen later kreeg ik weer een brief waarom ik niet gereageerd had. En er stond GEGARANDEERD 15.000 EURO.
Dus mensen die er wat aan willen doen, ik doe mee. En ik wil dat geld ook zien, ook al hebben ze het niet. Moeten ze me maar niet lastig vallen met dit soort dingen.
Groetjes, Roy S.

Van:Mevr. Van Roode [19 december 2005]

Ja hoor, ik ben er ook ingetrapt. Geld nodig, je kent het wel, 15000 euro is een hoop geld.
Ze zouden morgen 20 december komen voor een foto van een persbericht. Heb ik ook binnen gehad met de tekst die ik nooit gezegd heb, maar wel een afdruk gekregen. Speciaal verzonden door Dirk Noordermeer, klinkt dit bekend.
Het geld zou dan worden overhandigd. Heb geen bankrekening opgegeven, maar wel vermeld dat ik de prijs wil hebben.

Recht & Krom:Foto maken voor een persbericht? Die mensen in Eindhoven moeten inmiddels wel erg afgezogen duimen hebben!

Van:Armindo [19 december 2005]

Ik heb vorige week ook een brief van Lust4Love ontvangen waarin de directeur, dhr. Dirk Noordenmeer, mij mededeelt dat ik de gelukkige winnaar van 15000 euro ben, en waarom hij nog niks gehoord had en of we het geld soms niet willen. We moesten het winnaarsformulier invullen [geen plicht tot aankoop] en binnen 6 dagen retouren. Ik kon ook kiezen op welke datum ik mijn geld wil ontvangen: 20, 21, of 22 dec.
Ik heb 20 ingevuld. Het is ook opmerkelijk dat deze brief van Dirk Noordenmeer kwam. Of is dit in de andere gevallen ook zo? Zou ik echt een winnaar zijn?

Recht & Krom:Ik zou nog even wachten met het organiseren van een groot feest!

Van:Patricia [17 december 2005]

Ook ik heb zo'n brief gekregen van Lust for Love. En ik heb er niet op gereageerd. Een paar dagen later kreeg ik weer zo'n brief dat ze het raar vonden dat ik niet gereageerd had. En ook met zo'n persbericht erbij. Hiervoor had ik ook een brief gehad van PuzzelParty met 4 krasloten erin.
Ik was er echt van overtuigd dat ik gewonnen had, ze leken net echt. Ik heb die wel teruggestuurd. Maar als ze geld van mijn rekening halen, dan ga ik stappen ondernemen.

Van:Rebecca [17 december 2005]

Hallo, mijn zwager heeft pasgeleden ook een brief gehad waarin stond dat hij 15.000 euro had gewonnen. Het komt heel erg gelovig over en mijn zwager dacht dan ook echt dat hij gewonnen had. Zelfs een brief met een persbericht wat gedrukt zou worden in de krant. Ik dacht laat ik eens op internet kijken wat er bekend is over Lust4Love, en zie hier.
Het zijn vreselijke oplichters. Hartstikke goed dat deze site er is. Kun je er aangifte van doen en heeft dat zin?
Wie heeft hier ervaring mee? Groetjes, Rebecca.

Van:Lucinda [15 december 2005]

Hallo, ik ben Lucinda en ben erg kwaad als ik dit alles zo lees.
Mijn opa had een brief gekregen dat hij 15.000 euro had gewonnen, maar er stond ook in dat hij sexpillen moest bestellen, en dat was ook bij Lust4Love.
Kom op zeg! Die man is nu 80 en is weduwnaar, wat moet hij er mee? Ik snap niet dat ze opa lastigvallen en andere mensen.
Ik bedoel je hebt 15.000 euro gewonnen, zeggen ze, dus je bent eigenlijk 15.000 euro kwijt plus 50 euro, dus ik wil dat geld hebben!
Hij heeft dus het win-formulier ingevuld om die 15.000 euro op te vragen, maar geen sexpillen aangekruis.
Ik weet niet wat ik eraan kan doen, denk dat de politie er niks aan doet.
En ik hoop dat mensen nu ook het initatief nemen dat ze er ook iets aan willen doen, zodat we er met z'n allen wat aan kunnen doen.
Via een TV-progamma Opgelicht of zo als dat nog bestaat?
Nou ik hoor het nog wel van mensen die er echt wat aan willen doen.
Want ik heb een enorme hekel aan mensen die andere mensen gewoon besodemieter!
Die mogen van mij een straf krijgen!

Van:Cindy [15 december 2005]

Hallo allemaal, ik Cindy ga hier wel degelijk iets aan doen! En er staat dat als ik het formulier terugstuur mijn prijs krijg. Dus wil ik hem hoe dan ook. Ik laat mij niet blij maken met een dooie mus!
Je kan niet bellen niet mailen. Mijn tip dus, controleer altijd eerst of zei ergens staan aangemeld.

Van:Rien [14 december 2005]

Adres is: Postbus 225, 5500 AG Veldhoven. Dit is dus het adres van Lust4Love, als jullie die zoeken..

Van:Rien [14 december 2005]

Ik heb ook zo'n rare brief gekregen, ik had 15.000 euro gewonnen zeiden ze. En toen moest ik een formulier invullen, en dan eventueel aankruisen dat ik die sexpillen wil hebben voor 50 euro, en die heb ik niet aangekruisd, maar wel het formulier opgestuurd voor die prijs.
Ik ben bereid om er aan mee te werken om die onpraktische praktijken ongedaan te maken, in mijn opzicht lijkt het meer op oplichterij, en dat Marcos von Ring en Lust4Love samenspannen.
Ik ben bereid om daar tegen op te komen.

Van:Joyce Tober [14 december 2005]

Ik vind het echt stom. Wij hebben gisteren ook een brief gehad. Daarin stond dat we 15.000 euro hebben gewonnen. Bij ons is er ook 50 euro afgeschreven, echt super triest man.

Van:Maurice [14 december 2005]

Joehoeeeeeeeeeeeee, ik heb 15000 euro gewonnen!
Alleen is het niet MIJN achternaam. Zonde ik was er zo dichtbij, de lust vergaat je zo wel he!!
Maar na het lezen van alle 'gelukkige winnaar' verhalen hier ga ik de brief van Lust4Love maar gebruiken voor de ratten-kooi. Of zal ik het rekeningnummer van mijn ex invullen, hehehe wel verleidelijk hoor, mmm nee toch maar niet.
Maar goede site dit. GZD (Ga Zo Door).
Groetjes, Maurice V.