N.A.C. USA

5 berichten

Van:Tuur [31 mei 2006]

Mijn moeder wordt regelmatig bestookt door deze N.A.C., maar ook door anderen uit Amerika. Het probleem met haar is dat ze licht dement is, waardoor ze niet weet wat ze doet en vrolijk antwoord blijft geven. En als zoon kan ik ook niet de hele dag op de postbode wachten. Het is als een soort kankergezwel met deze lui.

Van:Ron [20 mei 2006]

Hoi allemaal. Heb wat nachtelijke uurtjes onderzoek gedaan.
N.A.C. is in Kansas City een overkoepelend orgaan voor de papierverwerkende industrie aldaar. Goede dekmantel zou ik zeggen, weinig of niets terug te vinden wat van belang is. Verder lezend stuitte ik op een firma Westport Enterprises Inc. in Lee's Sunnit zaten ook in Kansas. Daar is ook een soort deelgenoten-forum zoals wij dat hier hebben, veel klachten van gedupeerden over veel beloven en beloftes niet nakomen. Ik zou zeggen: niet reageren op deze brief waarin gezegd wordt dat je vele honderd duizenden euro's gewonnen hebt. Groetjes, Ron.

Van:C.H. Mak [20 mei 2006]

In reply to Ron's question about National Awards Commission (N.A.C.) in Kansas City USA, my partner did receive for a period of time from this so called company. He receives regularly mails from companies mentioned in this web site ever since he reacted on an ad by Maria Duval. You certainly can find bad reports about N.A.C. on the Internet.
Cheers!

Van:Peter Limburg [20 mei 2006]

Post van financieel belang. Misschien een nieuwe: N.A.C. offices and executive decisionary papers, Kansas City, Missouri, per luchtpost en in Amerika gestempeld door U.S. Postage?
Ik krijg 30 keer 25.500 euro, of eenmalig 425.000 euro, hoef alleen nog maar te ondertekenen, voor de rest een hoop semiofficiele bla bla, heeft iemand hier ervaring mee?

Van:Ron [19 mei 2006]

Hallo allemaal. Kom net thuis van mijn werk, zit er een brief in de bus van een firma uit Amerika. N.A.C. offices and executive decisionary papers (kantoren en executieve beslissingspapieren), adres is P.O. box 169009 Kansas City Missouri 64116-9009.
Ik zou een prijs gewonnen hebben van 765000 euro. Ja u leest het goed. Of 30 jaar lang ieder jaar 25.500 euro. Hier staat ook in dat er geen aankoopverplichting is. Wel moet ik transportkosten van 15 euro betalen, en krijg dan als bonus een kristallen sterhanger.
Mijn vraag is of er meer mensen zo'n brief hebben gekregen, en of er iets over deze firma bekend is. Ik ga in ieder geval op internet op onderzoek uit. Ik houd jullie dan op de hoogte van mijn bevindingen.
Groetjes, Ron.