PuzzelParty (4)

59 berichten Terug Dit is de laatste pagina

Van:Riet van den Heuvel [30 december 2007]

ik heb per telefoon aan gegeven dat ik niets wilde ontvange en jullie doen het toch ik wil niets ontvangen en geef ook geen recht iets verder te sturen of geld van mijn rekening te halen want ik doe nooit sudoka puzzels en heb het boekje per omgaande terug gestuurd naar jullie bij voorbaat dank gaarne reactie van jullie riet van den heuvel

Van:Mira [6 mei 2006]

Bij mij is er ook 4,95 afgeschreven en ik heb dan wel het boekje gekregen.
Ik heb een telefoonnummer gekregen 040-2302450. Ik hoef ook geen vervolg meer, maar helaas zijn ze alleen van ma-vrij aanwezig, dus ik kan nu niet bellen.

Van:S. Tietema [4 mei 2006]

Ik ben ook benaderd door Puzzelparty. Ze hebben 4,95 euro maandag van mijn rekening afgehouden, en als ik het pakket in huis had moest ik bellen dat ik het volgende pakket niet meer wilde ontvangen. Mijn vraag is: waar moet ik naartoe bellen als ik geen telefoonnummer heb. Ik moet denk ik naar de bank of anders naar de politie.

Van:Tamara [21 april 2006]

Hoi allemaal, ik heb dus ook het zelfde meegemaakt. Ben er ook ingetrapt. Ik heb gelijk 4,95 terug laten boeken en blokkade op laten zetten, zodat ze er niks meer af kunnen halen.
Weet iemand misschien of je een e-mail naar Global Collect kunt sturen, dan zou ik graag het e-mailadres willen hebben. Groetjes, Tamara.

Van:Susan [7 april 2006]

Ja hoor.. maandag lees ik op dit forum van de oplichtpraktijken van de Puzzelparty, en je gelooft het niet, dinsdagmorgen word ik gebeld door Puzzelparty! Ik geef te kennen er geen interesse in te hebben, waarop de medewerkster van Puzzelparty zegt: oh dan bel ik op een ander tijdstip wel terug en hangt op. Nou ben ik deze week al 4 keer door hun gebeld en heb hun al 4 keer gezegd dat ze niet meer moeten bellen! Maar ja, toch blijven ze dat nog steeds doen!

Van:Ineke [5 april 2006]

Ook ik zag vorige week dat er 29,95 euro van mijn bankrekening was afgeschreven terwijl ik nooit een machtiging heb gegeven, en voor dat geld zelfs nog geen puzzelboekje hebt ontvangen.
Ben direct naar de bank gegaan en terug laten boeken. Nu heb ik van de bank een kaart mee gehad om de machtiging terug in te trekken maar ik heb geen adres, kan iemand mij hier aan helpen. Ineke.

Van:Kris [5 april 2006]

Ik ben ook beetgenomen. Was net gebeld door een vrouwtje van Puzzelparty dat ik de laaste selectie door was, en dat ik kans kon maken op een auto. Vond dat wel leuk en interessant. Toen kreeg ik ook die aanbieding van dat ik Puzzelparty magazine alvast gewonnen had. Er moest alleen 4,95 afgeschreven worden van mijn bankrekening, heb toen toegezegd, nadat ik wel gevraagd had of er niet een abonnement aan vast zat.
Ze heeft gezegd van niet, dus wacht wel af. Ongeveer 3 weken en ik zal goed op de brief letten.
Nadat ik dit allemaal van ieder gelezen heb, vertrouw ik ook niks meer. Naja groetjes.

Van:Sandra [21 maart 2006]

Ik ben ook gebeld met de mededeling dat ik in de finale zou zitten voor de Audi!
Ik was accoord gegaan met afschrijving van 4,95.
Ben later weer gebeld voor een aanbieding van 29,95 waar ik niet mee accoord ben gegaan en vervolgens hebben ze het gewoon afgeschreven! Let goed op, ze kijken nergens naar!

Van:Carola O. [16 maart 2006]

Ik keek ook net op mijn bankafschrift, en zag dat er idd 29,95 was afgeschreven! Ik heb dus ook gelijk de bank gebeld en ze konden gelukkig dat nog terug halen, maar de 4,95 niet meer, want het was net 32 dagen geleden, en het moet binnen 30 dagen. Nou ja, in elk geval heb ik die 29,95 toch nog terug, echt super slecht dat ze zo iets kunnen maken!

Van:Marga J. [14 maart 2006]

Hoi, nou ik ben ook beetgenomen hoor. Toen ik er achter ben gekomen dat er 29,95 van mijn rekening is gehaald heb ik meteen alles stopgezet en naar de bank gebeld om die 29,95 terug te halen. Ik heb ook eens even naar Puzzelparty gebeld en alles dus stopgezet. Ik wil even zeggen: trap er niet in!! Ik kon zogenaamd een Audi winnen, nu zie ik pas dat het oplichters zijn. Eigenlijk te laat!

Van:G. Vorstenbosch [7 maart 2006]

Helaas ben ik ook in zoiets dergelijks getrapt, bij mij ging het over pets energie, er werd 4,95 afgeschreven maar kreeg dus niks.
Nu ben ik naar de bank gegaan en nu hebben ze het geld gewoon terug kunnen halen. Binnen 30 dagen kan dat altijd, hebben ze gezegd. Ze hebben ook geblokkeerd voor eventuele andere afboekingen.

Van:Maarten K. [3 maart 2006]

Ik ben deze week al 4 keer gebeld door PuzzelParty. Steeds bellen ze op momenten dat ik niet kan opnemen. Toch spreken ze steeds mijn voicemail in met "hallo hallo" alsof ze denken dat ik opneem.
Nadat ik dit allemaal heb gelezen denk ik maar dat ik helemaal niet opneem.

Van:Peter S. [23 februari 2006]

Als je de aanbieding van PuzzelParty hebt genomen, bekijk de brief die erbij zat eens goed. In de kleine lettertjes staat dat als je niet reageert men er vanuit gaat dat je het abonnement wilt behouden. Dus geen oplichting. Maar het is wel misleidend, dus meld het altijd bij de politie. Als je het zogenaamde abonnement hebt stopgezet, en er wordt nog steeds geld afgeschreven, dan is het wl een misdrijf. Zowiezo bij de bank een selectieblokkade op laten maken voor Global Collect (is de incasso-afdeling van KPN, dus niet gelieerd aan PuzzelParty) en de afschrijvingen laten storneren (binnen 1 maand). Er gloort hoop aan de horizon nu er meer mensen mee bezig zijn.

Van:Jeanine [23 februari 2006]

Ik kon ook een auto winnen en zou in de finale zitten volgens de mevrouw aan de telefoon. Ze bood mij een puzzelpakket aan en ik zou het krijgen voor 4,95 in plaats van 29,95. Ik domkop geef mijn rekeningnummer want ik hou wel van puzzelen! Krijg ik vandaag een boekje binnen met een brief (over abonement enzo).
Dt hebben ze me niet gezegd!! Belachelijk. Ga meteen mijn bank bellen. Stomme oplichters!
Moet wat aan gedaan worden!