Recht & Krom

2 berichten

Van:Sweet Mystery [19 december 2010]

Beste,

Vanuit meerdere perspectieven hebben wij enkele onderzoeken gedaan naar internet-oplichterij. Zo ondermeer op jullie subforum betreffende Maria Duval. De daar geplaatste weerspiegeling aan reacties op betreffende criminele tak heeft ons anderzijds dusdanig verbaasd, dat we jullie alvast zelf van oplichting komen te beschuldigen! Immers, hoe, in godsnaam, kan de praktijkervaring van zovele (na´eve) slachtoffers in zo'n gelijkheid van gecommuniceerde teksten bevatten? We hebben dan ook, na enkele analyses, dit geheel alvast doorgegeven voor verdere controle. Dit is zo'n onwezelijk gegeven voor iemand die dagdagelijks foa komt te lezen, dat dit an sich geenszins kan rijmen met de realiteit dat zo'n diverse kwantiteit aan mensen, ongetwijfeld uit een dusdanig diverse afkomst en dito opleidingsniveau - het gegeven van hun onrecht in acht nemende, zulke eenheid binnen teksten komt te produceren, respectievelijk alsof het uit 1 digitale pennenstreek komt. Dit ruikt naar een ongezond luchtje. Dit is op geen enkel forum het geval Dit zal verder onderzocht worden en bedenk hierbij dat er nergens een disclaimer aangetroffen is dat teksten gemodereerd, respectievelijk herschreven zouden (kunnen) worden. Oftewel qua geplaatste postings: te dom om het te helpen donderen, maar wel quasi foutloos en een over-verdachte gelijkgestemde zinsopbouw producren? Waar zijn jullie mee bezig? Dit krijgt een vervolg, daar werken we met een heel team aan. Het preventief waarschuwen van mensen, prima. Maar zelf niet zuiver op de graat opereren is binnen het bestaande gegeven een behoorlijk dubbel gevoel.

Van:Jeroen Jagt [1 december 2005]

Ik zal het kort houden want u heeft vast nog wel meer te doen. Toch wilde ik met dit bericht graag reageren op uw website.
Ik heb werkelijke tot diep in de nacht zitten genieten van alle artikelen, uw kritische mening over duistere/dubieuze zaken en "grijze" artikelen (zoals de Biostabil). Leuke kantnoot misschien hierbij is dat de Tell Sell reclame zelf mij indirect op uw site terecht deed komen omdat Tineke meermaals in deze spot aanhaalt hoezeer het wonderproduct door de tijden heen is "aangevallen".
Rest mij nog u veel geluk te wensen met deze site die ik in mijn lijst favorieten heb opgenomen. Ga zo door!

P.S. Het kan zijn dat u nu denkt dat ik de site zie als een stukje vermaak. Dit is deels uiteraard waar maar van zulke sites zijn er velen. Uw site onderscheidt zich door de manier waarop commentaar wordt gegeven in duidelijke taal en gestaafd met goede argumenten die voor een ieder zijn te begrijpen. Dit is de reden om u persoonlijk middels deze e-mail te complimenteren.

Recht & Krom: Dank voor uw - gemotiveerde - complimenten voor Recht & Krom. Het is maar goed dat u ook vermakelijke kanten aan al deze oplichtersverhalen hebt gevonden, anders zouden ze wel erg triest zijn. Uw opmerking in het P.S. beschouw ik als bijzonder waardevol, met name de zinsnede "duidelijke taal en gestaafd met goede argumenten", want dat is precies hetgene waarnaar ik streef.