Sabos Telecad (2)

19 berichten Terug Dit is de laatste pagina

Van:Dick Perk, Lelystad [20 januari 2008]

Na 2 keer adverteren al weer opgehouden.

Ik zie dat Theo Voerman van Sabos Telecad niet meer adverteert in de Telegraaf en de Spits. In december 2007 had hij slechts 2 keer geadverteerd en daarna niet meer. Zou het geld op zijn of heeft hij dit forum gelezen en beseft hij dat het niet meer geloofwaardig is als je jaar in jaar uit iedere week adverteert met thuiswerk?
Het kan ook zijn dat er zoveel negatiefs van hem staat in diverse forums en heeft hij het opgegeven en zoekt hij wat anders. Ik hoop dat hij tot besef komt dat eerlijkheid het langst duurt.

Van:Dick Perk, Lelystad [3 december 2007]

Theo Voerman adverteert weer in de Telegraaf en de Spits.
Sinds zaterdag 1 december in de Telegraaf in de Speurdersrubriek "Technisch Personeel" en maandag 3 december in het gratis krantje de Spits (ook van de Telegraaf) onder de rubriek "Personeel" adverteert Theo Voerman weer met zijn CadTelewerk.
Schijnbaar leveren de advertenties op de thuiswerksites alleen niet genoeg reacties op en probeert hij het na 1 jaar maar weer in de Spits en de Telegraaf.
Dat daar geen reacties op komen is nogal logisch omdat je eerst moet betalen bij thuiswerksites om de advertentie te mogen lezen, dus de meesten zullen afhaken.
En als je vervolgens bij Sabos TeleCAD hoort dat je wr moet betalen dan blijft er niemand meer over. Dit keer is de standaardadvertentie, die misschien een lange tijd zal volgen, als volgt opgesteld:

www.CADtelewerk.com
Tele-tekenaars/-teletrainers.
Weg met reistijd & reiskosten.

Wat me opvalt is dat "hoge verdiensten" is veranderd in "Weg met reistijd & reiskosten".
In dit geval klopt het wel want je zult geen hoge verdiensten hebben, je verdient helemaal niks. En reistijd en reiskosten maak je inderdaad niet, omdat Theo Voerman geen werk voor je heeft. Voor werk moet je zelf zorgen, maar Theo kan je wel voor heel veel geld het computerprogramma DesignCAD verkopen, wat vrijwel nergens wordt gebruikt, behalve dan door een eenmans-tekenbureau of een student die geen geld heeft voor AutoCad of MicroStation.
De website CADTelewerk ziet er nog een steeds zeer amateuristisch uit, gemaakt als door iemand die slechts een eenvoudig boekje HTML heeft doorgelezen.

Van:Bjorn Boers [19 november 2007]

Hallo,
Zie mijn eerdere bericht. Lopen er nog stappen rondom deze familie/organisatie? Zelf kan ik er maar geen hulp voor vinden. Mijn leven kan ik nu eindelijk oppakken, maar heb er 3 jaar door in de put gezeten. Al je spaarcenten weg en geen werk!

Recht & Krom:Voerman is kortgeleden door ons gemaand om l zijn scheld-, laster- en smaadberichten onmiddellijk van internet te halen, inclusief alle verwijzingen op andere (zoek)sites. Mocht dat niet binnen de gestelde termijn gebeuren, dan volgt er onherroepelijk een civiel proces tegen hem, waarin ook een forse schadevergoeding zal worden geist.
Ook is er door ons aangifte gedaan bij justitie, en waarschijnlijk kan Voerman een strafzaak tegemoet zien.
De man is zo dom om niet te snappen dat het ons menens is, en dat hij eindelijk eens radicaal moet kappen met al zijn onrechtmatige daden. Wie niet horen wil ... en de kruik gaat net zolang ...

Hierbij roepen we iedereen op die dat nog niet gedaan heeft, zijn of haar slechte ervaringen met Voerman te melden, en vooral lasterlijke, smadelijke en beledigende berichten op internet aan ons te melden.

Van:Martinus Braad [13 november 2007]

Hartelijk bedankt voor uw informatie betreffende fam. Voerman. Als beginnend websitebouwer zo'n 10 jaar geleden heb ik al te maken gehad met dhr. Voerman. Ik bood mijn diensten aan als websitebouwer en cadtekenaar op het internet, waarmee ik dhr. Voerman snel op mijn dak kreeg. Nog voor ik mijn eerste klant kon binnenhalen deed Voerman zich voor als klant en daagde mij vervolgens voor de rechter, wegens het "misbruiken" van zijn naam (sabos stond vermeld als zoekterm).
Deze rechtszaak heb ik uiteindelijk verloren, mijns inziens door een slecht op de hoogte zijnde rechtsbijstands-advocaat. Het resultaat was dat ik mijn activiteiten niet meer mocht uitvoeren, hetgeen mij nu nog spijt, aangezien ik daardoor nimmer een eigen bedrijf heb kunnen starten. Ten opzichte van dhr. Voerman ben ik dan ook, als enige uitzondering, wel haatdragend.
Het doet mij plezier te zien dat u er werk van maakt en deze bedrieger en zijn praktijken al een flinke tijd bekend maakt. Wanneer u enige hulp kunt gebruiken, ben ik graag bereid u te helpen als ik kan.