Angélique de Succès

7 berichten


Van: P. Wettinck [23 maart 2011]

We hebben vandaag elk ook zo een brief gehad, we gaan een betere wereld tegemoet, maar er staat wel in alle twee de brieven het zelfde. Maar om ons te laten helpen (?) moeten we eerst € 40 storten. Waarom gaat dat zo niet, dat noem ik geldklopperij en niet omdat je wilt helpen als je iemand wilt helpen doe het dan, maar vraag er zeker geen geld voor. Als we steeds alles moeten geloven wat ze schrijven waar niks van uitkomt met wat ik allemaal gewonnen heb, zou ik nu multimiljonair moeten zijn. Het is daarom dat ze op het punt staan ons huis te verkopen omdat we niet meer kunnen betalen door de tegenslagen. Wij zijn mensen die lief en gelovige zijn, waarom worden wij dan zo gestraft en worden er zo van ons geprofiteerd waarom.

Van: C.L. van Aarssen [22 juni 2008]

Hallo, ook wij werden geconfontreerd met Angelique. Hoe bestaat het toch! De Succes. Ik wou dat ik zoveel succes had door maar liefst 20.000 euro te winnen. Ik moet wel eerst 40 euro betalen en ook ik mocht zelfs later betalen nadat ik mijn prijs had ontvangen. Goh zeg wat aardig toch. Je gelooft toch zelf niet dat je eerst een prijs krijgt en dan betalen moet? Wederom grote oplichterij, waarbij ik me afvraag hoe ze toch aan mijn adres komen. Nou heel veel succes Angelique met je oplichterspraktijken.

Van: Cindy T'Seyen, Antwerpen [27 december 2007]

Hey, ik heb net zoals jullie zo'n brief gekregen van Angélique en Marie, al een geluk dat ik even die naam op Google heb ingetikt en zo bij jullie terecht kom. Want eerlijk gezegd, ik was er bijna ingetrapt, aangezien ik in sommige dingen wel geloof en het inderdaad niet gemakkelijk heb als alleenstaande met een kindje.
Tis raar maar ja een goedgelovige persoon zou er inderdaad geld insteken en in geloven, dus ik sluit mij aan bij jullie, laat die mensen eens controleren bij de politie, of er gaan veel mensen hun centjes kwijt zijn.
Groetjes vanuit Antwerpen, Cindy T'Seyen.

Van: Ad Bernaards [3 oktober 2006]

Hallo, ook ik heb vandaag 3 oktober 2006 een brief van deze dame ontvangen waarin er mij een persoonlijk nummer is toegestuurd dat mij recht geeft op 20.000 euro. Ja het geluk lacht u toe en zal ik geen reden meer hebben om bezorgd te zijn en ik op elk niveau van het leven kan profiteren zoals ik het nog nooit eerder heb meegemaakt.
Ook staat erin, ik citeer letterlijk: "Een periode van geluk en welvaart komt op u af en ik wens me, dat u hiervan kunt profiteren, zoals die mensen die blijkbaar nog voor geluk nog voor geld iets hoeven te doen. Ja zeker, u zult nooit meer tot die groep behoren op die men .... "
Ik krijg ook nog gratis een medaillon van de kruisridders, maar voor al dit geluk moet ik wel eerst even 40 euro + 5 euro voor het opsturen en voorbereiden en het opschrijven van alle geheimen of 50 euro + 5 euro voor een voorkeurbehandeling. Nou ik heb niks opgestuurd, ben der gelukkig niet gek. Mensen, wees gewaarschuwd voor deze oplichtingspraktijken.

Van: Helma U. [4 september 2006]

Hallo, mijn naam is Helma, ik ben ook regelmatig door Maria Duval benaderd en je komt er met een grapje nog niet vanaf ook. We kunnen niet genoeg waarschuwen voor deze praktijken. Inmiddels heb ik vandaag een brief ontvangen van een voor mij nieuwe ster aan het mediumfirmament n.l. Angelique de Succes, hahahaha, hoe kom je erop hé?
Enfin, het zou prachtig zijn als zulke oplichters gepakt konden worden, maar ik schat die kans nihil. Dus waarschuwen, waarschuwen en nog eens waarschuwen om er vooral niet in te trappen, is het enige wat ons rest.

Van: Elisabeth V. [31 augustus 2006]

Heb heden van Angelique de Succes een brief ontvangen, net zoals mijn zoon die bij mij nog inwoont. De beide brieven hebben dezelfde inhoud en ref. nrs en al wat nog maar gelijk kan zijn. Wij zouden elk 20.000 euro krijgen, maar moeten eerst elk 40 euro betalen. Ook mag dit aan NIEMAND verteld worden, daar dit strikt geheim en persoonlijk zou zijn.
Ook krijg ik regelmatig mails uit de Ivoorkust met de melding dat een ver familielid is overleden en ik de énige erfgename zou zijn van een bedrag van 10.000.000 euro.
Ook zijn er die zogezegd hulp vragen om aan hun geld te komen dat zou vast zitten, en om deze dan op mijn rekening te laten storten, maar moet wel eerst zelf een bedrag aan hen storten. Enz. enz. enz.
Een goede raad, wanneer jullie zo een brief of mail van gelijk wie ontvangen, geef deze dan door aan de gerechtelijke politie zoals ik steeds doe, dan worden zij misschien vroeg of laat toch eens gesnapt, al die bedriegers.

Van: Ludmila [13 februari 2006]

Hai! Ik heb nog een nieuwe gekregen! "ANGELIQUE DE SUCCES".
Haar adres is hetzelfde als van Marie de Fortune: "Idee Versand, Postfach, CH-63414 Unterageri".
Ze zijn verhuisd!
Deze Angelique belooft me 20.000 euro van een Italiaanse bankier die in een villa in de buurt van Milaan woont. Zo is 't! Betaal maar 35 euro en je krijgt zomaar 20.000 eurootjes. Groetjes aan iedereen.