Tara, helderziende

4 berichten Dit is de eerste pagina Dit is de laatste pagina

Van: Ellen [10 juli 2009]

Hallo andere goedgelovigen,

Ik heb haar 19 euro betaald voor een reading en inmiddels meer dan 1000 euro ontvangen van de belasting. Als je zo hier en daar leest hoeveel mensen honderd veertig euro of zeventig en zelfs 59 euro betalen en verder niets meer terug ontvangen, heb ik meer geluk dan wijsheid.
Zo iemand zou eens een dagje in een grote stad aan de schandpaal gezet moeten worden, alleen al vanwege de bedreigingen die dat mens je op je dak stuurt, als je niet reageert.

Groetjes
Ellen

Van: Zhanna [7 juli 2009]

Lieve mensen,

Wat droevig allemaal. Ook ik was te goed van vertrouwen. Het is belangrijk dat niet nog meer mensen hier onder lijden. Als je een betaling hebt gedaan via PayPal dan kun je een klacht plaatsen op hun site. Op deze manier kunnen we doelgericht stappen ondernemen. Ze is inderdaad goed ingedekt en het zal niet makkelijk zijn om ons geld terug te krijgen. Als zo veel mogelijk mensen stappen ondernemen wordt ze sneller erkend door anderen. Hieronder vind je instructies hoe je een klacht kunt indienen via PayPal. Er zijn vast nog meer mogelijkheden.

Sterkte allemaal,
Groet van Zina

Van: Marnix W. [14 mei 2009]

Als ik deze mevrouw, of is ze dat eigenlijk wel? Moet geloven komt mijn droom uit. Gelukkig kan ik aan alle andere reacties maar al de goed zien hoe grote nepperij het is. Kortom deze dame is nog steeds actief en probeert van andere mensen te profiteren. Pas dus goed op. Ik krijg trouwens steeds van dit soort post waarschijnlijk omdat ik dus in het verleden ook zo goed gelovig was. Dan hebben ze mij in hun bestand en proberen het steeds. Dat is ook met Garant-o-Matic en allerlei andere postorderbedrijven die geweldige prijzen beloven en er nooit iets van waar maken. Klaar ben je er mee.

Groeten, Marnix

Van: Lieve D., BelgiŽ [10 mei 2009]

De organisatie Maria Duval is nu ook via het internet actief, de naam Maria is vervangen door Tara (ook een andere foto). Te vinden op deze site: http://www.tara-helderziende.com

Oppassen!

Lieve (BelgiŽ)