VivaForte (2)

25 berichten Terug

Van:Stan Rams [19 juli 2006]

Ik bestelde bij VivaForte een pakket Vitaminepillen, er werd niets geleverd, maar wel afgeschreven van mijn bankrekening. Zijn er nog meer mensen die zo bedrogen zijn uitgekomen?

Van:Frieda Nijland [18 april 2006]

Ik wil dat het stop. Ik wil mijn 49,95 terug hebben of jullie telefoon nummer.

Recht & Krom:Waarvoor dat dan, onze telefoon ťn ons nummer?

Van:Alex [16 maart 2006]

Ik kreeg een felicitatiebrief van VivaForte dat ik de gelukkige prijswinnaar ben van 10.000 euro. Ze hebben zelfs telefonisch contact gehad om de prijs te bevestigen. Op 16-03-2006 werd er zomaar 49,95 afgescheven van mijn rekening zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven. Bedankt VivaForte voor jullie ongelovelijke valse bedoelingen.

Van:Bert Schipper [13 maart 2006]

ik win en prijs en even later boeken ze mij 3,95 af mijn rekening voor de gewonnen puzzelboek en die nog steeds niet ontvangen en wel geld weken eraf!

Recht & Krom:??

Van:Tamarinda [10 maart 2006]

Hallo, ik ben ook een van de vele mensen die een brief hebben gehad van deze firma. En jawel ik zou een geldprijs van maar liefst 1000 euro gewonnen hebben. Hmm, klopt niet, dacht ik zo. Want de brief was al helemaal niet getekend door Maarten Reinders, de genoemde directeur. Ook stond er bij, geachte <aanhef>, terwijl ze wel mijn naam weten. De brief is immers aan mij gericht, kansloos dus en zeer dom van ze.

Van:Mevr Valentijn [24 februari 2006]

Waar blijf mijn ketting, die u had beloofd in de brief. van die talisman, ik wil kijken of het me egt geluk brengt. met vriendelijke groet mvr valentijn.

Recht & Krom:??

Van:Annick Dezitter [24 februari 2006]

Ook ik kreeg eenzelfde brief, gelukkig ook even via Google gezocht, dus bij jullie beland. Heb onmiddellijk de brief weggegooid!
Groet, Annick.

Van:Henk van O. [21 februari 2006]

Ook ik ontving vandaag een brief van Vivaforte, met het verzoek binnen 3 dagen telefonisch te reageren. Ik ben blij enkele andere reacties te kunnen lezen op internet, en heb direct de brief verscheurd. Geen zaken mee doen dus.

Van:Tineke W. [21 februari 2006]

Zoals mijn voorgangers hier op de site ben ik dus ook blij dat ik niet heb gereageerd. Heb dus ook net die brief ontvangen en heb toevallig de computer aan staan en dacht: ga eens kijken wat het is. Nou ik weet genoeg, verscheuren die hap!

Van:JoŽlle van K. [21 februari 2006]

Ik heb vandaag ook een brief gekregen van VivaForte te Veldhoven. Ik heb een prijs gewonnen en moet binnen 3 dagen reageren. Ik vroeg: wat voor prijs dan? Het is een ketting. En waar kan ik die ketting bekijken? Dus ik even Googlen. En toen kwam ik hier terecht. Ben blij dat ik het even opgezocht heb. Bedankt! Groetjes.