Vodafone

2 berichten

Van: Ron [18 april 2006]

Ik heb een contract bij KPN, heb hetzelfde dat er steeds een bedrag van 63 cent wordt afgeboekt. En wel door nummer 0031653131313. Als chauffeur zit ik veel in het buitenland, en deze afboekingen vinden dan ook alleen in het buitenland plaats. Ik kan me herinneren dat ik een SMS kreeg van ene TOM, stond geen nummer bij. Bij navraag naar bovenstaand nummer blijkt dit niet te bestaan. Wat kan dit zijn?

Van: Marescha Holtkamp [15 maart 2006]

Ik heb sinds 5 januari 2006 een abonnement voor mijn dochter genomen bij Vodafone (200 belminuten met sms-voordeel). Wat schetst mijn verbazing? Zij gaat dik over haar tegoed heen en we krijgen extra kosten, in de 1e maand al ruim 16 euro!
Na contact met hun helpdesk blijkt dat zij veel korte gesprekken voert die elke maal voor het minimum van 1 minuut geboekt worden.
Bij het aangaan van het abonnement bij Belcompany in Amsterdam Zuid-Oost is hier niet op gewezen en wanneer mij dit gemeld was, was het voor mij een reden geweest om dit abonnement niet te nemen. Ook het door mij ondertekende Contract Mobile Telefoonaansluiting noemt deze belangrijke voorwaarde niet. Inmiddels heb ik contact met Vodafone gehad naar aanleiding van mijn klachtenbrief, en het komt erop neer dat zij geen oplossing willen vinden (zij kunnen dat natuurlijk wel). Schandalig!
Nu zit ik er 2 jaar aan vast en mijn dochter moet erg opassen met bellen, terwijl ik dacht dat zij flink wat belminuten had.
Wat zou je hier nog verder tegen kunnen ondernemen?

Recht & Krom: Meestal staan dit soort voorwaarden wel ergens onopvallend vermeld. Zo niet, dan zou het een reden kunnen zijn voor ontbinding van het contract. Heeft iemand anders hier al eens mee te maken gehad? Reageer dan even.