Marcos von Ring (9)

125 berichten Terug

Van:Polleke Triki [8 november 2006]

Ruim een jaar geleden stond ook hier in het Eindhovens Dagblad een advertentie (of redactioneel stuk zoals je wilt) met Marcos von Ring. Ik heb toen met opzet een verkeerde naam en het adres van kantoor opgegeven. Ik ben er verder niet op in gegaan om geld te storten maar wat me wel irriteert zijn de telefoontjes die ik krijg van loterijen uit Duitsland en Nederland en de post die ik daarvan krijg op naam van dhr. K. Kolder (deze naam had ik toen opgegeven).
Het lijkt er op dat hij buiten de  50,- die hij aftroggelt ook de adresbestanden nog verkoopt. Waar is de wet op de privacy gebleven? Daar zou Radar nu eens in moeten duiken.
Op kantoor beginnen we voortaan maar te lachen als er iets binnenkomt op naam van Kevin Kolder.

Recht & Krom:Dat is de manier waarop de organisatie verdient aan iedereen die reageert. De verkoop van adressen is een lucratieve handel, en aan de wet hebben ze volledig lak.

Van:Murwin Menes [19 mei 2006]

Hallo mensen, ik vind het jammer dat we dit hebben moeten meemaken, en geloofde er wel een beetje in. Maar wist dat het niet helemaal gratis kon zijn!
Maar wat ik wil zeggen is dat ik het jammer vind dat programma's zoals Opgelicht, Kassa of Radar daar geen reportage over hebben gemaakt. Ik hoop dat het alsnog komt, zodat iedereen kan zien wie hij is, dat mens. Groetjes en laten we hopen op een mooi eind!

Recht & Krom:Deze programma's besteden doorlopend aandacht aan oplichters zoals Maria Duval, Fitanova, De Geluksbode, etc. Toch blijven die doorgaan met hun praktijken en blijven de mensen er intrappen.

Van:Melinie [1 mei 2006]

Can you please help me with my winning lotto numbers? You have sent some mail to my mother Suzanne here in New Zealand and are we confused as to how you have obtained our name and address.
It would be greatly appreciated if you would enlighten us as to how this has happened.

Recht & Krom:Nobody in the world can help you with your winning lotto numbers! Marcos von Ring is just a hoax, any money sent will be lost.

Van:Liv Heidi Nordheim [13 januari 2006]

I live around fifteen minutes by car from the Nato headquarters in Norway.
I have some negative experiences I hope will stop.
Maybe you can help.

Recht & Krom:Sure.

Van:Helena [24 januari 2006]

Al jaren tracht ik Duval, Von Ring etc. zelf eens te pakken te nemen. En met redelijk geluk. De Belgische Politie heeft een van de kliek gearresteerd. Ben nog gehoord. Die persoon heette Chris of zo.
Nooit wat betalen aan die lui.
Kortgeleden kreeg ik weer een brief betreffende een loterij uit Kansas USA om 15 euro te sturen. Op de allereerste regel van deze brief staat de fout van de eeuw. Dollars en euro's worden verkeerd uitgelegd. Je wint 255000,00 Euro (schrijve achtentwintigduizend Euro). Ze bedoelen natuurlijk Dollars. En het woord sponsor wordt vaak gebruikt. Het doet je denken aan de Postcodeloterij. Dit moet iedereen naar Radar (Tros) sturen. Zegt het voort! Gr., Helena.

Recht & Krom:Sorry, maar je bent niet erg duidelijk: "de Belgische Politie" (wlke politie in welke plaats?); "n van de kliek gearresteerd" (welke kliek?); "Chris of zo" (welke Chris?); "een loterij uit Kansas" (wlke loterij?); "dit moet iedereen naar Radar sturen" (wt moet iedereen sturen?).

[Nooit meer iets van gehoord. Dit soort fantasien worden in het vervolg niet meer geplaatst!]