“Actueel Open Positie” MLD

[6 juli 2012]

Onderstaande e-mail is al weer een stuk intelligenter van opzet en taalkundig beter dan andere, soortgelijke berichten waarin het lijkt alsof er werk wordt aangeboden en u thuis vanuit uw luie stoel makkelijk 1800 euro per maand plus commissie kunt verdienen.
Als u zelf nog niet tot de conclusie bent gekomen dat hier heel iets anders achter zit, dan kunnen we alleen nog maar waarschuwen: begin er niet aan, reageer er niet op en geef nooit uw persoonlijke gegevens.
Want als u de mail een paar keer goed doorleest, dan zult u moeten concluderen dat er veel mooie woorden worden gebruikt, maar dat u in feite maar heel weinig concrete informatie krijgt. Verder ontbreken alle essentiële (contact)gegevens van de steller van de mail (de “werkgever”) en zal een betrouwbaar bedrijf zich nooit verlagen tot het versturen van spam.
Mocht u toch op een dergelijke mail hebben gereageerd, meld ons dan a.u.b. uw ervaringen.


From: depo@wellalux.com
Subject: RE: Actueel Open Positie
Date: 05-07-2012 12:29

Goedemiddag,

MLD is een Amerikaans handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in luxueuze goederen. Momenteel zijn wij op zoek naar een Administrative Assistant/ Sales Support Representative gevestigd in Nederland. U werkt vanuit huis, bijdraagt tot onze verkoopkracht en wordt een prima aanvulling op onze diensten die wij verlenen aan personen, bedrijven en grote organisaties uit de hele wereld.

Deze functie richt zich op het beheren van dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse taken en speciale projecten met betrekking tot de Sales Support taken voor de verkoop in Nederland.

Functietaken:
- Ondersteuning aan onze verkoopafdeling bij uitwerking van speciale projecten, data-invoering en eventueel andere toegewezen taken;
- Bijhouden van de database voor de verkoop en voldane betalingen;
- Algemene administratieve ondersteuning met betrekking tot kladcorrespondentie, verwerking van PO's en uitgavenverslagen, enz.;
- Doorsturen van de dagelijkse correspondentie via e-mail;

Uren: Deze positie kan zowel voltijd als deeltijd vervuld worden. U bepaalt zelf uw werktijden. Als parttimer dient u gemiddeld 3 uur per dag, maandag t/m vrijdag te werken.

Salaris: Basissalaris bedraagt 1,800 EUR per maand plus 5% commissie op de iedere succesvolle transactie voldaan door de klant.

Locatie: Thuiswerk positie. Alle communicatie zal online plaatsvinden. In de trainingsperiode wordt een telefonische ondersteuning aangeboden.
Functie-eisen: U beschikt over een computer, een internetverbinding, een geinstalleerd Excel-programma en een goede motivatie.

Kosten en leges: Er zijn GEEN kosten aan verbonden voor onze medewerkers. Alle kosten die betrekking hebben op deze vacature worden door het bedrijf zelf gedekt.

Verdere selectieprocedure: U kunt uw CV per e-mail sturen naar Richard@MLDjob.com

Wilt u a.u.b. in uw e-mail aangeven of het om een deeltijd- of een voltijdbaan gaat. Nadat wij alle sollicitaties verwerkt  hebben, zullen wij uitsluitend de succesvolle kandidaten benaderen. De succesvolle kandidaten krijgen een maand proefperiode bij ons bedrijf. Tijdens deze proefperiode zal u als kandidaat een training en online ondersteuning krijgen terwijl u in dienst bent en daarvoor betaald wordt. Aan het einde van de proefperiode zal de begeleider ons bedrijf adviseren of wij u in dienst nemen, uw proefperiode verlengen of onze overeenkomst beeindigen. Na de proefperiode wordt uw basissalaris verhoogd.

U kunt uw vragen over deze vacatuur en eventueel uw CV sturen naar Richard@MLDjob.com

Bij voorbaat dank,
Met vriendelijke groeten,
MLD Team