Valse vacature per e-mail (2)

[18 juni 2011]

Onderwerp: “Werk bij Europack - Uw onbegrensde mogelijkheden tot zelfrealisatie!”

“Welkom bij Europack. Als U deze brief leest, heeft U de eerste stap al genomen om de baan te krijgen dat een echt fatsoenlijk en gelukkig leven kan garanderen. Wij openen vacatures voor actieve, doelgerichte, verantwoordelijke en ambitieuze jonge mensen om als regionale vertegenwoordigers bij een groot logistiek bedrijf te komen werken. Bent U klaar voor een nieuwe uitdaging in Uw leven? - Dan lees aandachtig deze brief!

Wie zijn wij?

Europack verricht de opslagactiviteiten en verleent transport-, koerier- en andere gerelateerde logistieke diensten. Wij zijn een modern en groot vervoerbedrijf, dat behoort tot de leiders in de Europese markt van logistieke en transport diensten. Met behulp van een individuele aanpak van onze klanten kunnen wij in een korte termijn de oplossingen ontwikkelen en aanbieden die 100% aan de hoogste eisen van onze klanten voldoen.
Ons hoofdkantoor bevindt zich in Luxemburg. Door onze intensieve activiteiten hebben wij zakelijke relaties met vele betrouwbare zakenpartners opgebouwd en meer dan 400 vestigingen wereldwijd geopend.

Eisen aan kandidaten

Als U bij Europack als een regionale vertegenwoordiger wilt werken moet U 21 jaar oud zijn. Daarnaast moet U over basiskennis van het Engels beschikken en met de computer kunnen omgaan.
Als U aan de bovenstaande eisen voldoet en onder meer een communicatieve, energieke en naar zelfrealisatie strevende jonge professional bent kunt U vanuit gaan dat U uw droombaan heeft gekregen!

5 redenen om bij Europack te komen werken

1. Fatsoenlijk salaris van 1500-2500 euro per maand.
2. Vooruitzicht op doorgroeimogelijkheden.
3. Mogelijkheid voor zelfontwikkeling en zelfverbetering.
4. Verkrijgen van waardevolle ervaring in teamwork en reele communicatie met diverse klanten.
5. Realisatie van Uw ambities, dromen en plannen op lange termijn.

U wilt echt plezier in Uw werk hebben en daarbij een fatsoenlijk salaris voor Uw werk ontvangen? - Stuur dan gewoon Uw CV naar het e-mail adres: career@manager-europack.com”


Ik heb gekeken op de websites die verborgen zitten in de tekst. Dat is: www.manager-europack.com. Zit in het e-mail adres waar je je CV moet sturen onderaan: career@manager-europack.com.
En ik keek ook even op www.europack.com. Op de website www.manager-europack.com staan slechts 3 regels te te lezen: You can get additional information from our Manager, 2011 © Europack Ltd, All rights Reserved.

Meer staat er niet en het doet verder ook niets. Kijk ik op www.europack.com dan lijkt het op het eerste gezicht betrouwbaar, maar is het niet. Het is een loze website en de links die erop staan doen niets. De domeinnaam is trouwens te koop. Het zijn volgens mij dezelfde oplichters als van Valse vacature per e-mail (1).

[Bijdrage van P.D. uit A.]