Slim Patch Pro Acai

Slim Patch Pro Acai

[13 februari 2014]

Dit is wel de simpelste afslankmethode aller tijden! Het plakken van elke dag een nieuwe pleister op de arm volstaat. Er zijn geen bijwerkingen en “je hoeft geen calorieën te tellen en je mag gewoon normaal voedsel eten!”. Althans volgens de Slim Patch Pro Acai webzijde.
Hoe het werkt wordt verder niet uitgelegd, er wordt alleen gezegd dat het de eetlust remt, de vetverbranding stimuleert en de hele dag door werkt. Dat hebben we wel eens anders gezien bij andere “afslanksensaties”, waar men pagina's lang doorzeurt over de werkzaamheid van de stoffen in een pilletje of drankje.
O ja, er staat ook nog dat de pleister - men noemt hem Patch - natuurlijke extracten zou afgeven aan het lichaam. En gelet op de verpakking zouden die extracten wel eens afkomstig kunnen zijn van een donkerblauw besje.

Volgens het “Testpanel van deze week” bestaande uit de twee superslanke dames Tiny en Lonneke, werkt het fantastisch en Lonneke is zelfs al 6 kilo afgevallen. Ze heeft netjes elke dag een pleister geplakt en af en toe gesport.

De afslankpleisters met Acai mogen gratis 14 dagen worden uitgeprobeerd. Dat wil zeggen, men moet wel vóóraf de verzend- en administratiekosten ter hoogte van € 6,95 betalen. Via automatische incasso!
Binnen de 14 dagen testperiode moet het product worden teruggestuurd als men niet tevreden is. De retourkosten zijn weer voor rekening van de klant. Als men niet op tijd en volgens de voorwaarden terugstuurt, dan wordt automatisch het volle bedrag van € 60,-- (inclusief verzendkosten) afgeschreven van de bankrekening. Bovendien volgen er dan nog 3 vervolgzendingen van 30 pleisters voor € 60,-- per keer. De klant heeft dan dus al € 240,-- uitgegeven aan pleisters.

Ná de vier maanden contractduur (!) kan men per maand opzeggen, met een opzegtermijn van één maand. Het zou ons niet verbazen als er dus minimaal 5 zendingen in rekening gebracht worden.

Dan de vraag of het werkt, pleisters plakken en afvallen met Acai Berry? Misschien kunnen we die vraag beantwoorden aan de hand van een bericht uit Amerika.
In december 2013 heeft de Amerikaanse Federal Trade Commissie (FTC) meer dan 300.000 cheques met een totale waarde van 6 miljoen dollar als schadevergoeding gestuurd naar klanten die Acai Berry afslankpillen hadden gekocht, en er niet van afvielen. Het bedrijf dat deze voedingssupplementen op de markt bracht, heeft een miljoenenboete opgelegd gekregen vanwege het maken van bedrieglijke reclame, het verkopen van een afslankmiddel dat niet afslankt, en oneerlijke verkoopmethoden.

Het bedrijf in Rucphen dat in Nederland de Slim Patch Pro Acai probeert te slijten aan goedgelovige klanten staat dus nog wat te wachten! Helaas is de Nederlandse wet en onze overheid een stuk minder streng dan die in Amerika.
En Rucphen, waar kennen we die plaats ook al weer van? Natuurlijk, Rucphen is nog altijd berucht vanwege de oplichtingspraktijken van Maria Duval!