Flexilium GC+

Flexilium tube

[8 april 2009]

Wéér iets nieuws van Direct Home Shopping.
De opvolger van Atrosilium. Koop het niet, het is bedrog!

Artrosilium tube


“FLEXILIUM GC+
Gewrichtscrème - Verrijkt met GLUCOSAMINE en CHONDROÏTINE SULFAAT

Flexilium GC+ is een bijzonder krachtig werkende gewrichtscrème. Deze crème bevat 100% natuurlijk siliciumgel, dat de souplesse en de beweeglijkheid van gewrichten bevordert. Flexilium GC+ is bovendien verrijkt met Glucosamine en Chondroïtine sulfaat. Deze twee bestanddelen zijn zeer belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn voor de weefsels die onze spieren en gewrichten bij elkaar houden. Ze zijn dan ook van wezenlijk belang voor het kraakbeen, dat als schokbrekers in onze gewrichten werkt.

Naarmate we ouder worden, is het van groot belang dat we onze gewrichten gezond en soepel houden. Dat is in feite noodzakelijk, als we actief willen blijven en onze kwaliteit van leven willen behouden. En dat geldt dan voor wandelen, dansen, sporten, spelen met de kinderen of de kleinkinderen of zo maar een eindje lopen of boodschappen doen.

Flexilium GC+ is eenvoudig in het gebruik. U masseert de kleurloze gel eenvoudig op die plaatsen waar u er het meeste behoefte aan hebt. Dat is het voordeel van het gebruik van een gel boven tabletten, want u wrijft het eenvoudig in op die plaatsen waar dat het meest nodig is. Als u Flexilium GC+ op de huid aanbrengt, dan dringen de bestanddelen direct naar binnen en doen hun werk dan op de aangedane plek.

Gebruik Flexilium GC+ waar uw lichaam er het meest behoefte aan heeft:
* Knieën
* Rug
* Handen
* Voeten
* Enkels
* Polsen
* Schouders
* Ellebogen
* Nek
* Heupen

We nodigen u uit om dit nieuwe product, Flexilium GC+ (verrijkt met Glucosamine en Chondroïtine sulfaat) ZONDER ENIG RISICO drie maanden lang te proberen. Gebruik het iedere dag, gebruik de hele tube, en als u niet voor 100% volledig tevreden bent met het bereikte resultaat, dan kunt u de lege tube terugsturen en ontvangt u het door u betaalde bedrag volledig terug. Deze garantie kunnen we u geven, omdat we overtuigd zijn van de bijzondere werking van Flexiliun GC+.

1 TUBE FLEXILIUM voor € 26.00
2 TUBES FLEXILIUM + 1 TUBE GRATIS voor € 84.00”