New Care

New Care

[22 februari 2005]

Soms begin ik me plotseling heel erg ziek te voelen. Kort daarvoor ben ik nog helemaal in orde, en ineens ... dan overvalt het me.
Ik ben bijvoorbeeld een folder van de drogist op de hoek aan het lezen. Zoals deze, met de titel “Care for life”.

Omdat ik wel graag een auto voor het leven wil hebben, begin ik de brochure aandachtig door te lezen. Ik weet alleen niet goed over welke auto ze het hebben. Of het moest zijn dat het een nieuw merk is: New Care. Want daar hebben ze het de hele tijd over.

New Care's Immuun. Aan welke kant van de wagen zou die zitten? Je komt er gezond de winter mee door, er is een Weerstandscocktail met o.a. echinaceau, vitamine C, cat's claw, en ginseng voor een fit en sterk gevoel. Ook is er olijfblad en vlierbes toegevoegd. De techniek staat voor niets tegenwoordig.

De hoofdsteun die er in de auto zit, heet New Care's Hoofd. Daar zit L-phenylanine in om het hoofd te ontspannen en te laten doorbloeden. De techniek staat voor niets tegenwoordig.

De stoelen in de auto schijnen ook erg doordacht gemaakt te zijn. Men noemt ze New Care Rust. Of zou het om roest gaan, afwachten maar. In de stoel zitten o.a. L-tryptofaan en rhodiola en dat is een steun by ups & downs. Dat is erg mooi met al die verkeersdrempels. De techniek staat voor niets tegenwoordig.

Voor een goed stereogeluid zit er een multivitamine energiebooster in. En housen maar in die auto.

Als je stem te rauw is geworden van al dat housen en rausen, brengt Speciaal Keelzuig je keel weer tot rust. Het heeft invloed als antioxidant, vandaar vijf jaar garantie tegen het roesten. Ook heeft het zink en xylitol. De techniek staat voor niets tegenwoordig.

Met New Care's Blaes krijgen we een portie citrusvruchten, zure vitamine C, druivenpit, berendruif, zink en silicium voor een schone blaas en sterke blaasspieren. De techniek staat voor niets tegenwoordig.

In het verlengde daarvan hebben ze New Care's Prostaet gemonteerd in de auto. Naast antioxidanten hebben ze daarin bèta-sitosterol, pygeum, Lycopeen en selenium verwerkt. Zodat we een zeer goede prostaatfunctie krijgen. De techniek staat voor niets tegenwoordig.

Naast al deze schitterende features, is de auto nog uitgerust met zaken voor: soepele gewrichten, een opgeluchte neus, gezond tandvlees;
en tegen: opvliegers, transpireren, prikkelbare gevoelens, ouderdoms-verschijnselen, een vol gevoel in je maag, tekorten in de voeding.
De techniek staat voor niets tegenwoordig.

Weet u wat zo jammer is? Ik héb nog niet zo'n nieuwe New Care auto. En voel me daarom nu doodziek. Ik móet immers wel ziek zijn als je al deze dingen nodig hebt om gezond te zijn!