Chinese Afslankthee

Chinese Afslankthee

[23 mei 2006]

Hebt u zich wel eens afgevraagd hoe het komt dat de Chinezen zo slank zijn? Ze drinken allemaal thee! Ze drinken Chinese thee.
En wat de Chinezen zelf niet weten, heeft Het Zwitsers Slankinstituut ontdekt: een 3000 jaar oud geheim om af te slanken. Gewoon Chinese thee drinken. Een simpel kopje thee, en voila, u bent als bij toverslag slank.

En wat nog mooier is:
“Geen dubbele kin meer, weer een platte buik, een perfecte taille, geen zwembandjes meer, weer slanke heupen en weer slanke bovenbenen.”

“Chinezen drinken bijna uitsluitend deze thee en het staat vast dat zij als één van de meest gezonde bevolkingsgroepen ter wereld bekend staan. Na elke kop Chinese Afslankthee waant u zich een herboren mens. Alsof u een verjongingsbad hebt ondergaan.
Wat men echter in China niet wist, is dat bij elk slokje van deze thee een samengebundelde kracht van werkzame plantaardige stoffen aan de gang gaat, die de overtollige pondjes regelrecht als sneeuw voor de zon doet verdwijnen.”

Ah, 't is bijna proza, bovenstaande reclamezin.
De advertentie gaat verder:
“Hoe bestaat het dat zelfs hopeloze gevallen met kilo's tegelijk afslanken? Heel eenvoudig, wie beweert dat er wondermethodes of middeltjes zijn om af te slanken, is een leugenaar.”

Hoera, wat een zelfkennis. Toch beweert men er meteen achteraan dat met het drinken van de Chinese Afslankthee (specifieker dan dit wordt men niet) voor iedereen de afslankhemel opengaat.
En in tegenstelling tot andere methodes is er geen sprake van: kuren, medicijnen, diëten, oefeningen, enz.

De Chinese Afslankthee van Het Zwitsers Slankinstituut (waar zou dát gevestigd zijn?) wordt u aangeboden door de firma Princessa in Tilburg.
En Princessa heeft zelfs een antwoordnummer: 54027, 5004 VB Tilburg.
Nóg mooier is, dat u de afslankthee 8 dagen vrijblijvend op zicht kunt krijgen, en dat u binnen acht dagen na ontvangst kunt betalen. Liever heeft men natuurlijk een onherroepelijke eenmalige machtiging.

De prijzen zijn:
€ 19,95 plus 3,00 verzendkosten voor 100 gram thee;
€ 36,90 plus 3,00 verzendkosten voor 200 gram thee;
€ 49,85 plus 3,00 verzendkosten voor 300 gram thee.

Men geeft garantie op de natuurlijke werking van de thee, en u mag de aangebroken verpakking terugsturen als u absoluut niet enthousiast bent.