SlimSap

SlimSap advertentie

[22 maart 2004]

Van afvallen hebben we geen verstand, maar het schijnt dat er in de lange rij van afslankmiddelen weer een nieuw wondermiddel is bijgekomen. We zien het althans voor het eerst.

De advertentie waarin het middel “SlimSap” wordt aangeprezen heeft alle kenmerken van nep.

Alleen al de kop “Buurvrouw bedankt, ook ik ben in 1 week 8 pond afgevallen” is typerend voor wijze waarop de adverteerder mensen probeert over te halen een onzinproduct te kopen.

Het is Sabina Winklaar uit Wanneperveen (wie kent haar?) die deze wervende zin in de advertentie uitspreekt. De vraag is over welke ponden ze het heeft (Engelse?), maar op de foto is niet te zien wat het gebruik van SlimSap met haar heeft gedaan. Ze is ook nog maar een week bezig en acht pond zal nog wel niet direct te zien zijn.
Later krijgen we ongetwijfeld de obligate fotootjes dik en dun en met de teksten: vóór en ná.

SlimSap is een op fruitzuren gebaseerd reinigings- en afslankplan. Kijk, dat vind ik nou zo bijzonder aan dit product, het reinigt de mens ook nog!
“De fruitzuren en de essentiële olieën in SlimSap zorgen ervoor dat de inwendige mens grondig wordt gereinigd. Aan de geur van de stoelgang kan men merken dat SlimSap aan het reinigen is.”
Nou wat wil een mens nog meer? O ja, afvallen. Dat is fase 2.
“Iedereen weet dat citroen vet neutraliseert. Een beetje citroenwater en je hebt geen vette vingers meer!”
SlimSap is dus eigenlijk niets anders dan een afwasmiddel met citroen, drink het, u ontvet van binnen en u ruikt daarna weer citroenfris!

Een 7-dagen verpakking kost € 32,50 en een 14-dagen verpakking € 43,95. Dus dat kan aardig in de papieren lopen.
Het is veel goedkoper om gewoon meer water te drinken en minder te gaan eten, als u dit product koopt dan zal alleen uw portemonnee afslanken.

Het verbaast me overigens wat gerenommeerde drogisterijen en zogenaamde gezondheidswinkels allemaal voor onzin verkopen.
Net zoals bij de BioStabil zullen er ook nu ongetwijfeld mensen zijn die zweren dat SlimSap echt werkt.