Super Blue Stuff

Super Blue Stuff Neckermann reclame

[26 maart 2004]

Naast de drie uitvoeringen van de BioStabil, biedt Neckermann in de folder die ik vandaag in de bus vind, ook dit product aan.
Kennelijk wordt dit wondermiddel “tegen alle vormen van artritis, pijn in de heupen, de onderrug en nog veel meer” ook in TV-reclame aangeboden, want er staat in Zuid-Afrikaans dat de as seen on de televisie is. Ik wist niet dat er iets verbrand was.

“Verlicht pijn in 5 minuten”, zo staat er onder het potje. Dat verlichten gaat met een lampje zeker!
“Super Blue Stuff is een natuurlijke pijnstillende crème, die heel snel alle ingrediënten naar de derde huidlaag transporteert.”
Een natuurlijke crème dus, daar heb je dat woord natuurlijk weer, het kan niet missen.
Maar ik zou heel graag de boom willen zien waaraan die crème dan groeit, dat lijkt me nog eens spannend. Volgens mij is er aan crème helemaal niks natuurlijks, dat wordt gewoon in een chemische fabriek of in een bouwvallig schuurtje achter een huis ergens in de binnenlanden van India of Singapore gebrouwen.

En die crème transporteert dan de ingrediënten (wélke ingrediënten?) heel snel naar de derde huidlaag.
Hoe zou die crème dat toch doen, zouden er microwezens met boormachientjes in zitten, en hoeveel huidlagen hebben we eigenlijk wel niet, en waarom per se naar de derde huidlaag?

Vragen, vragen, vragen. Ik denk dat ik voor de prijs van dit superkoopje (50,--) wel honderd liter snot kan laten maken.