Bakker, Hillegom (2)

Bakker en de duim

[7 maart 2010]

De tekstschrijvers van Bakker in Hillegom moeten inmiddels wel heel natte en gerimpelde duimen hebben. Want ze blijven er maar leugens en fantasieën uit zuigen! Misschien is dat niet zo erg voor de eigen werknemers en familieleden, maar wel voor de goedgelovige klant in het land. Die zouden we aanraden om uit protest vanwege het aanhoudende bedrog maar niks meer te bestellen. Alle producten zijn immers ook wel dichter bij de deur te verkrijgen.
Bakker beweert 6 gratis pakketten met maar liefst 65 Philips-producten, 65 Sony-producten, 65 computerproducten, 65 DVD's en 65 diamanten verzendklaar te hebben staan, als de klant maar binnen 14 dagen iets bestelt. Daarnaast is er nog de Jubileum Geldprijscheque van € 65.000,00 met het ‘uniek aan u toegekend geluksnummer’ K 433.521.840.

Bakker cheque

Heeft uw cheque hetzelfde nummer? Ach, wat toevallig!
Natuurlijk zijn dit allemaal, net als de vorige keren, gewoon leugens. We zouden ook kunnen zeggen: misselijke spelletjes, waar sommige mensen ziek van worden.
Hoe snel u ook de hele papiertroep instuurt en hoe veel u ook bestelt, het enige wat u zult ontvangen is het Pakket met 65x Gereedschap. (Vermoedelijk twee schroevendraaiers en 63 schroefjes!)