Bakker, Hillegom (4)

€ 50.000,00

[4 december 2011]

Bakker in Hillegom blijkt niet alleen BloemBollen en BoerenBedrog te verkopen, maar ook nog allerlei ‘handige’ artikelen en prullaria, zoals we die kennen van dubieuze bedrijven als Garant-o-Matic.
Kennelijk hebben die twee iets met elkaar, want ze wisselen ook al - zonder toestemming van de klant - adresgegevens uit!

Om de klant ertoe aan te zetten de ‘Eindejaars Bestelbon’ in te vullen, heeft Bakker Hillegom weer vijf extra pagina's ‘spetterend’ en ‘knallend’ drukwerk vervaardigd, met daarop de gebruikelijke waardeloze en uiterst misleidende kreten over ‘gewonnen’ en ‘gratis’ artikelen. U hoeft alleen maar al uw geluksnummers en eindejaarszegels open te krassen en tot de 5 snelste inzenders te behoren... “Reageer dus pijlsnel!”

Bakker heeft kennelijk weinig vertrouwen in zijn eigen kretologie, en voegt aan het woord “Gratis” nogeens “100%” toe. Achterlijk, alsof er zoiets als “50% Gratis” zou bestaan! Maar wel kenmerkend voor fantasten die het niet zo nauw met de waarheid nemen.

Bakker schermt met geldprijzen van in totaal 68.000,00 euro. Geen mens is zo gek dat hij gelooft dat Bakker werkelijk zo'n groot bedrag zal uitbetalen. Volgens de kleine lettertjes worden de winnende nummers en de prijzen die erop gevallen zijn, op internet bekend gemaakt. Er staat alleen niet wáár precies. Ook staat er niet dat de winnáárs op internet bekend gemaakt worden. Want die zijn nog nooit bekend gemaakt, en die hebben zich ook nog nooit ergens gemeld. We kunnen dus rustig aannemen dat er geen winnaars zijn, en dat het hele prijzengedoe nep is.

100% Gratis