Fitanova (2)

[10 februari 2005]

Fitanova goochelt nogal met de gewonnen prijzen. In de eerste brief die ik van ze ontving gaat het om maximaal 40.000 euro.
De dingen die men er terloops bij onder de aandacht probeert te brengen, zijn “Vital & Energy Caps”. Het mag geen naam hebben, in elk geval geen Nederlandse.
U wilt ook nog weten wat voor moois die capsules allemaal doen?
Ze helpen bij: Ouderdomsverschijnselen, Droge en schilferende huid, Jeuk en eczeem, Reumatische Artritis en PMS.
Dus als u deze dingen graag wilt hebben, bestel dan de capsules!

In een vervolgbrief wordt mij gevraagd waarom ik mijn gewonnen prijs van € 65.000,00 euro nog niet heb opgevraagd. Hoe men aan dat hogere bedrag komt, vermeldt men niet. Zal wel de twee maand rente zijn die er bijgeteld is.
Het gezondheidsproduct dat men nu kwijt wil, is Physolité. Men is zo vriendelijk om er de vertaling bij te zetten: Visolie. Daarmee kan men een heel scala aan ouderdomsverschijnselen en ziektes genezen en voorkomen. Zoals daar zijn: Alzheimer, schizofrenie en manische depressiviteit.
Ik moet dat spul toch eens gaan proberen.

De derde brief tapt uit een heel ander vaatje. De gewonnen prijs is nu “maar” 7000 euro, onmiddellijk op afroep uit te betalen.
En passant wil men daarbij ook nog “Topform”, een afslankmiddel met “Tevredenheidsgarantie” en 14 dagen retourrecht aan de man of vrouw brengen.
Wil degenen die hun geld terug hebben gekregen zich melden? (Klik op het pictogram rechtsboven) Verder