Gabriella, zus van Maria Duval?
[13 april 2012]

“Maak van deze vrijdag de 13de de eerste dag van je nieuwe leven

Vrijdag de 13e wist u dat deze dag het meeste geluk brengt van het hele jaar? Ja, op deze vrijdag de 13e krijgt u alles wat u maar wenst. Echt waar. De stand van de planten is bijzonder gunstig, dat heb ik zojuist geconstateerd aan de hand van mijn astrologische berekeningen. Dit is het beste moment voor een jaar vol van geluk, liefde en voorspoed! Daarom wil ik dit unieke moment voor uw toekomst niet onthouden.

U bent vast al bekend met de bijzondere krachten van vrijdag de 13e. Maar wist u ook dat juist op deze dag de kosmische energie haar hoogtepunt bereikt. Energie en geesten komen op die dag astraal samen en hebben een positieve werking op alle magische handelingen en acties.

In overeenstemming met de Franse wet betreffende informatica,
bestanden en vrijheid kunt u het abonnement op ieder moment opzeggen.
U heeft recht op toegang tot, en wijziging van de uw betreffende gegevens.
Voor afmelden op deze link klikken:
Afmelden/Unsubscribe”

“De stand van de planten is bijzonder gunstig”, schrijft deze “dame”. Ze is uiteraard weer ontsproten aan het zieke brein van mensen die snel veel geld willen verdienen aan goedgelovigen met problemen. In hoeverre deze Maria Duval-kloon uit dezelfde stal als Duval (en vele anderen) komt, is ons niet bekend.


[1 april 2012]

Maria Duval heeft een zus en ze heet Gabriella (Helderziende en spiritueel medium) die adverteert via Facebook. Je krijgt van haar gratis advies als je je naam, geslacht, geboortedatum en e-mailadres geeft. Met die summiere gegevens kan ze je gratis advies geven. Knap hoor, en dat binnen een uur!
Dat gratis advies bestaat uit ellenlange lappen vage tekst vol met onzin, waar je niks wijs van wordt. Het is slecht vertaald Nederlands, vol met taalfouten en weinig concrete informatie. Voor hulp kun je klikken op de link om je “Grote Psychische Diepte” te ontvangen. Dat staat 6 keer aangegeven in het gratis advies. Wat dat precies is, weet ik niet maar het zal wel net zo een grote onzin zijn als de warrige tekst vol met taalfouten, waar je niets aan hebt.

Voor slechts € 49,90 ontvang je het in je inbox. Je kunt ook de “Gouden Cirkel” voor slechts € 39,95 per maand ontvangen. Ook met allerlei paranormale onzin die je elke maand kunt ontvangen.
Dit was dus de gratis hulp van Gabriella, het zusje van Maria Duval.

[Dick Perk]