“Gabriella bevordert uw welvaart”

[12 juni 2012]

Als u aan onderstaand onzinverhaal ook maar één seconde geloof hecht, dan hebt u inderdaad hulp nodig. Het is dan niet raadzaam om die hulp te verkrijgen van een fantasiefiguur genaamd Gabriella. Want u komt bedrogen uit en raakt alleen maar zinloos geld kwijt! Gebruik uw verstand, blijf gezond en gebruik uw geld voor zinvolle dingen.


“Roep Gabriella te help en bevorder uw welvaart”

“De magische geldkatalysator is een buitengewoon voorwerp. De katalysator werd geproduceerd uit de kostbaarste materialen en Gabriella is eraan toegewijd dankzij haar uitzonderlijke gaven. Het principe is eenvoudig: de katalysator vangt de magische astrale stromen die rondom aanwezig zijn en stuurt ze in een precieze richting: geld.

Ja, dankzij de magische geldkatalysator kan Gabriella de kosmische stralen in uw voordeel doen stromen. Het is een uitzonderlijke kracht en er zijn slechts enkele ingewijden die het geheim kennen.
Roep snel Gabriella te hulp !

Gabriella biedt niet zomaar toevallig haar hulp aan. Op dit moment zelf is de stand van de planeten fantastisch. Al uw geldwensen zullen een astraal antwoord vinden dat voordelig is voor de realisatie ervan ! Verander uw lot nu of nooit !

Ontdek de raadgevingen van Gabriella en trek van nu af aan geld aan !”