Gouden Gezondheid

Gouden Gezondheid

Gouden Gezondheid

[17 maart 2011]

Het is al een zeer oude truc, en inmiddels een trend geworden. Een oplichtingstrend die door té veel dubieuze bedrijven gevolgd wordt. Zo werkt het: Stuur bestaande of aanstaande klanten een hoeveelheid drukwerk waarin tig keer de naam van de klant gedrukt staat, strooi met allerlei begrijpelijke en onbegrijpelijke kreten die indruk maken, en roep iets als: “De spoedige overhandiging van het prijsbedrag van 25.000,00 Euro is bevestigd heer Puppelepup!”
Dring er op aan dat de ontvanger zo snel mogelijk reageert en de “Aanvraag voor uitbetaling van 25.000,00 euro*” binnen de 48 uren instuurt. Zorg ervoor dat hij geen tijd heeft om na te denken, want anders zal hij misschien tot de slotsom komen dat het allemaal te mooi is om waar te zijn.
Zorg ervoor dat het formulier ook gebruikt kan of moet worden voor het doen van een bestelling, en voeg een antwoordenveloppe bij.

Gouden Gezondheid

Het grootste deel van het “Prijs / Proefbestelling Formulier” (Terugsturen naar: Gouden Gezondheid, Postbus 11, AT-3500 Krems an der Donau, Oostenrijk) wordt gebruikt als bestelformulier voor het “Natuurlijke Doorbloedingwonder”. Dat wonder, bestaande uit Knoflook Complex Capsules, zou heel wat ernstige gezondheidsklachten voor ons oplossen: Zware, pijnlijke benen; Spataders; Aderontstekingen; Hartinfarcten; Beroerte/Hersenberoerte; Zwak geheugen; Darmproblemen, etc.
De prijs voor een 3 maandenkuur is 70 euro, plus 5 euro verzendkosten, plus 5 euro voor een transportverzekering, plus 5 euro voor een ultrasnelle verzending. De laatste twee mogen geschrapt worden. Want GG garandeert al een “Snelle opdrachtverwerking (binnen 24-48 uren)” en tevens is er de ‘niet-goed-geld-terug-garantie’. Hoe die in de praktijk uitpakt is natuurlijk de vraag.

Veel beter is het om niet aan deze flauwekul te beginnen, want de knoflookpillen werken uiteraard niet.
En de gewonnen prijs van 25.000 euro? Die gaat naar de bazen aan de top, zij houden het winnende nummer ongetwijfeld voor zichzelf.