Eva Lorca

Eva Lorca

[27 augustus 2004]

Of Maria Duval dood is, weet ik niet, maar ze schijnt inmiddels wel in hogere sferen te verkeren. In hemelse sferen nog wel!
En ter gelegenheid van die nieuwe verblijfplaats heeft ze zich meteen maar een nieuwe naam aangemeten: EVA LORCA.
Ongetwijfeld zult u nog veel van die naam horen via de bekende aardse kanalen, kranten en reclameboekjes.

Ook nu ze de hemel al verdiend heeft met haar goede werken op aarde, blijft ze doorgaan met het bestrijden van alle ongeluk, ellende en verdriet op deze planeet.
Eva biedt namelijk een “Persoonlijk Paspoort Voor Gegarandeerd Volmaakt Geluk” aan, en ze heeft een aantal mensen geselecteerd voor het ontvangen van het BELANGRIJKE SPECIAAL HEMELSE DOSSIER VAN FORTUIN EN GELUK!

Het kost maar € 26,- en het invullen van een formulier om het hemelse dossier te krijgen, en daarbij ook nog eens gegarandeerd een bedrag van € 3600,-.
De geselecteerden zullen wel mensen zijn die ooit al eens een betaling hebben gestuurd aan Maria Duval, want ik hoor niet bij de gelukkigen.
En dat is maar goed ook, want je moet nu wel héél goedgelovig zijn om al deze onzin te geloven.

Ik heb haar foto niet zelf gezien, maar volgens mijn informant lijkt die op een bewerkte foto van Maria Duval!

Het formulier en een contant bedrag moeten nu naar een postbusadres (zie onder) in Engeland gestuurd worden.
Op de hierbij afgedrukte bon staan een paar rare zinnen, kennelijk vertaald uit het Engels of een andere taal:
“Ja, ik ga ermee akkoord dit belangrijke bedrag geld te ontvangen.
Ik zal u aangeven hoe ik het bedrag wens te ontvangen door de sticker met de kleur dat correspondeert aan mijn keuze ...”

Als men alle keuzes op het formulier aankruist, dan komt het totaalbedrag op € 48,- hetgeen ongeveer hetzelfde is als Maria Duval steeds vroeg voor haar gratis(!) hulp en producten.
De oeroude talisman is men ook nog steeds niet kwijt, want die krijgt men er nu gratis bij als het formulier wordt opgestuurd.