Lust4Love

Lust4Love

[8 april 2005]

Vandaag krijg ik een postzending die vol zit met raadselachtige en onbegrijpelijke teksten.
Op de opvallende enveloppe met veel rode schuine strepen staat alleen een adres (Postbus 255, 5500 AG Veldhoven) en geen naam van de afzender.
Boven het adresvenster staat in runderletters: HUISBEZORGING. Onder het adres staat: Uitgaande documentatie: FILE 2005 en BEVAT DOCUMENTEN DIE DRINGEND BEZORGD MOET WORDEN.
Aan wat of wie die mededelingen zijn gericht is mij onduidelijk.

Na het openen van de enveloppe komt er een grote brief uit, een glanzende folder en een velletje met de kop: BELANGRIJKE CORRECTIE.
Het briefhoofd van de grootste brief bevat twee keer de letters Lust4Love. Ik ben er nog niet achter waar dat allemaal op slaat, maar ik lees wel een aantal mooie onzinregels, zoals die hieronder.

“BELANGRIJK BERICHT VAN DE BOEKHOUDING:
Ik heb de dringende opdracht gekregen om de prijzen uit te betalen, maar als mijnheer niet binnen 72 uur reageert, dan zal hij niet eens het kleinste aandeel uit € 15.000,00 ontvangen.”

Zoals gewoonlijk staat er nog veel meer “indrukwekkends” in de brief en het patroon is inmiddels wel bekend: als ik een grote gegarandeerde geldprijs wil ontvangen, dan moet ik wel even een “deelnameformulier” (zoals het deze keer genoemd wordt) invullen, inclusief mijn bankrekening, telefoonnummer, geboortedatum en handtekening. Daarmee geef ik meteen een machtiging af tot automatische maandelijkse betaling voor 1 verpakking “Lust4Love”.

En ook de kleingedrukte spelregels zijn weer zo cryptisch opgesteld dat men er alle kanten mee uitkan.
Als ik alle beloofde geldprijzen in dit soort mailings daadwerkelijk zou hebben ontvangen, dan kon ik nu stil gaan leven.

En waar draait het nu allemaal om bij Lust4Love? Een aantal citaten uit de luxe folder:

“Geef uw sexleven een nieuwe impuls. Stimulerend en opwekkend. 100% bewezen resultaat. Er zal een nieuwe wereld voor u opengaan. Geniet weer intens van elkaar. Geniet van een spannend en opwindend sexleven. De nieuwe sensatie. Ervaar sex als nooit tevoren. Geef uw sexleven een zinderende impuls. Keer op keer ultiem genieten. Gegarandeerd genot. Opwindend voor hem en haar. 100% veilig getest.”

“Lust4Love zorgt voor: 1. Een betere doorbloeding van de geslachtsdelen; 2. Een verbeterd uithoudingsvermogen; 3. Intensere orgasmen; 4. Meer lustgevoelens; 5. Minder remmingen; 6. Meer opwindende spanning.”

En zo gaat dat maar door en door, en u zult zich ongetwijfeld gaan afvragen hoe dat wondermiddel er dan uitziet en wat het precies is. Helaas, dát staat niet in de brochure!
Degene die zo dom (of wanhopig) is om het formulier in te vullen, kan voor de prijs van 50 euro per maand dus álles verwachten: een wortel (konijnen hebben er ook baat bij), grassprieten, een masker of een sexboekje van vier bladzijden.

Mocht u één van de slachtoffers zijn van Lust4Love, laat ons dan meelachen en schrijf even wat u voor uw dure geld hebt ontvangen!