Angélique de Succès

Angélique de Succès

[16 maart 2011]

Angélique de Succès is: Helderziende-Medium en ze kan rechtreeks helderzien. Ze doet ook aan Tarologie (nooit van gehoord), Handlezen, Voorspellingen, Geomantie (nooit van gehoord) en ze is Leidster op gebied van occultisme en parapsychologische wetenschappen. Maar ze komt natuurlijk in geen enkel officieel register voor, want ze is een verzonnen persoon met verzonnen kwaliteiten.

De eerste alinea's van haar 8 kantjes tellende brief zouden al voldoende moeten zijn om meteen alles hoofdschuddend te verscheuren. Triest genoeg zijn er nog altijd mensen - en niet alleen de domsten - die dat niet doen en er nog op ingaan ook.

De 8 kantjes “hemels” gezever leiden tot de belofte van: “geld, geluk, liefde, vitaliteit, succes, bescherming en vooral de macht vooraf te handelen en te beslissen ...”. En mevrouw De Succès zal er alles aan doen om het waar te maken. Middels “3 Handelingen van de Eeuwige Macht van de Piramiden”, “3 Geheime Raadgevingen” en “3 Hemelse Bezoeken”.

En het mooiste is dat Angélique van mening is dat we het allemaal zozeer verdienen, dat ze zich niet kan voorstellen dat ze geld van ons zou verlangen. Ze doet het dus gratis.
Ze vraagt ons alleen maar te helpen haar onkosten te dekken voor het aanmaken en het versturen van de 3 Geheime Raadgevingen. Dat is alles. Meer verlangt ze niet.

Ze roept dus op om zonder dralen (het best vandaag nog) de “Coupon Voor Hemelse en Kosteloze Hulp” ingevuld terug te sturen. De prijs voor deze kosteloze hulp is slechts € 45,00.

Vreemd genoeg opent de post van Angélique met de mededeling dat we € 20.000,00 gewonnen hebben in het Groot Prijzenspel. Die prijs is zeker, gegarandeerd en zal ons zondermeer toegezonden worden!
Dan hebben we toch de hulp van mevrouw helemaal niet nodig, 20.000 euro's is alles wat we nodig hebben voor geluk, liefde, vitaliteit, succes, bescherming, enz.!