Tara, de nieuwe Maria Duval?

Tara - de nieuwe Maria Duval?

[12 mei 2009]

Of dit werkelijk de ‘nieuwe Maria Duval’ is weten we niet. Het kan ook zijn dat iemand hetzelfde kunstje probeert te flikken als ‘Maria Duval’. Maar dan op een veel makkelijker manier, want “Tara Helderziende” is alleen op internet te vinden. Voor zover ons bekend.

Tara helpt - net als Duval - gratis uw geheime wensen te laten uitkomen, en biedt een geheel gratis reading. U moet daarvoor wel eerst een aantal persoonlijke vragen beantwoorden en in een rolmenu'tje aangeven wat uw grootste probleem is. In een ander rolmenu moet u aangeven wat uw grootste wens is. Beide lijstjes zijn trouwens gelijk.
Je zou denken dat Tara het verslag van de reading wel per e-mail opstuurt, maar nee, ze wil per se uw huisadres en telefoonnummer weten.
Het is uiterst vreemd dat Tara Helderziende zo veel vraagt, want op haar webzijde staat in rode letters:

“Tara kan namelijk mensen begrijpen (zonder ze ooit te hebben ontmoet), ze vertellen over hun verleden, heden en toekomst (zonder zich ooit te vergissen), en hun zeer precies laten weten wanneer hun grootste wens de meeste kans heeft om uit te komen.”

Als u geen idee hebt van wat er verder gebeurt als u zich aanmeldt voor een gratis reading van ‘Tara’, lees dan het Maria Duval-dossier eens door.