Marcos von Ring (1)

Marcos von Ring

[14 maart 2005]

Maria Duval heeft een baby gekregen. Een flink uit de kluiten gewassen baby. Het is een jongen. Een jongen met stekende ogen. Het is een oertje naar zijn moertje: absoluut niet te vertrouwen.
De vader is onbekend maar zal wel Ring heten. Eerlijk gezegd lijkt het me gewoon een model dat men computermatig een paar stekende ogen heeft gegeven.

Mocht u bovenstaande advertentie ergens in aantreffen, of nog erger, mocht u een persoonlijke brief van meneer Von Ring ontvangen: heel snel doorbladeren en de brief vernietigen.

Na alle zogenaamd astrologische, helderziende en mediamieke vrouwen, heeft men nu eindelijk eens een mán uit de kast getrokken om mensen mee te bedotten.
De geloofwaardigheid van al die vrouwen schijnt tanende te zijn, Maria Duval is oud geworden, vandaar deze nieuwe ster aan het oplichtersfirmament.

De stijl van Duval heeft men gehandhaafd: “Stuur geen geld, Alles is gratis, U hoeft niets te betalen”, enz. enz.
Geloof er geen woord van!! Zodra u uw naam en adres hebt doorgegeven aan Postbus 3062, 3301 DB Dordrecht, gaat men u bestoken met verzoeken om geld.
Die verzoeken gaan vergezeld van ellenlange brieven waarin de mooiste beloftes en vooruitzichten worden gedaan. Als u maar een gering bedrag aan geld (50 euro of daaromtrent) stuurt dan krijgt u een of ander onnozel iets toegestuurd (zal ditmaal wel met getallen (Numerologie) te maken hebben) waarna geld, geluk en voorspoed u spontaan in de schoot geworpen worden.

Wie is Marcos von Ring? De advertentie vertelt het ons: Een “Geboren Helderziende” met de uitzonderlijk zeldzame gave de toekomst te kennen. Na vele jaren van studie en ervaring weet hij aan de hand van zijn kennis over Numerologie hoe hij mensen moet selecteren voor wie het geluk gunstig kan zijn.

Als u het raadsel van het Gouden Vierkant weet op te lossen, dan bent u zo iemand. Dat raadsel is een heel simpel lettervierkant waarin 10 woorden verstopt zitten (horizontaal, verticaal, diagonaal, etc.).
De woorden zijn: geld, voorspoed, geluk, lotto, spel, liefde, erfenis, loterij, duizenden, euro's.
Veelzeggend niet? De woorden zijn in vijf minuten aan te strepen in het vierkant.

Het gekke is dat ik - naast de genoemde tien woorden - ook heel andere woorden in het Gouden Vierkant zie: DIEF, KUL, HEL, ZUF, LOOD, STOM, POET, FEIL, TOL, RISICO! Verder