Herken piramideverkoop

Piramideverkoop

[7 juni 2011]

Als u een dergelijk A4-vodje in de brievenbus aantreft, dan hebt u te maken met iets wat het daglicht niet kan verdragen. Een zó vage, nietszeggende en anonieme tekst is niet alleen onwettig, maar doet gelukkig ook de meeste mensen beseffen dat erop reageren geen verstandige optie is.
Wellicht dat mensen met hoge geldnood hierin nog een uitweg voor hun problemen menen te zien, maar juist deze zouden wij met klem aanraden om verre te blijven van welke vorm van piramideverkoop dan ook.
Want daar gaat het hier natuurlijk om. De MLM-systemen blijven maar komen (en weer verdwijnen), en de overgrote meerderheid van de deelnemers houdt er geen stuiver aan over. Eerder het tegendeel.

Op internet is er over “Totalyfit” (let op de vreemde schrijfwijze) weinig te vinden. Bij “Zoekertjes/Jobs/Verdient u wat u waard bent?” treffen we de volgende omschrijving aan:

“Cremor mangostana maakt het u wel heel makkelijk ! Het is GEEN netwerkmarketing dus er zijn ook GEEN instap/investerings kosten.
Wij bieden WEL GOEDE DIRECTE verdiensten. U kunt werken vanuit huis,via homeparty's,via tel.benadering ,U kiest wat bij u past.
Wij geven u uiteraard een goede begeleiding en helpen u op weg!! cremor mangostana is een unieke verzorgingslijn en door onze enorme groei zijn wij nu op zoek naar hulp. Wellicht u hulp? Kijk snel op www.cremor-mangostana.be of het u iets voor u kan zijn.
Tot ziens bij Cremor mangostana.”

En als zg. Tags: aloevera, bijverdienen, gezondheid, ikbenslim, jenfe, jobs, thuiswerk, vemma, work, xango.

Het is wel duidelijk. Hoe het verhaaltje ook mag luiden, en hoe vaak er ook staat dat het niet om netwerkmarketing gaat, het komt allemaal gewoon neer op piramideverkoop.